Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen volgend jaar minder op tv te zien

20 december 2022 12:21

Chantal Janzen is komend jaar een stuk minder op televisie te zien dan dit jaar het geval was. Dat zegt de 43-jarige presentatrice in gesprek met 'Veronica Superguide'. Chantal maakt komend jaar twee series. "Daardoor ben ik wel minder op televisie te zien."

"Ik ben best lang aan het zaaien geweest en nu mag ik oogsten"

Een van de series die Chantal maakt is een dramaserie over een samengesteld gezin. Zelf heeft de presentatrice ook een samengesteld gezin. Dan maakt ze nog een andere serie met een goede vriendin van haar, wat ertoe leidt dat zij minder op tv te zien is. "Er komt nog Beat the Champions en Holland's Got Talent aan, maar verder komt het op een laag pitje te staan. Het is niet te combineren, helemaal niet met ook nog een gezin. Maar dit is wel precies wat ik wilde. Ik ben best lang aan het zaaien geweest en nu mag ik oogsten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen viert liefde met haar Marco: 'And still counting'

Chantal vindt het produceren van series 'heel leuk' omdat de voldoening 'heel groot' is. Tegelijkertijd vindt zij het fijn om Holland's Got Talent te doen. "Daar ga ik naartoe, mag en kan ik niets voorbereiden. Word ik aangekleed, opgemaakt en geëntertaind. En daar mag ik dan iets van zeggen, en dat is dan mijn baan, waarvoor ik betaald word. De combinatie is juist zo leuk. Ik zou nooit alleen willen produceren, maar ook niet alleen willen presenteren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen onthult nieuw wassen beeld in Madame Tussauds

Eerder was Chantal te zien in musicals als Petticoat, Tarzan en Wicked. In de toekomst zou ze 'heel graag' weer een keer het theater in willen. "Maar dan moet je al helemáál een gat hakken in je agenda. Ik moet dan nu al beslissen of ik daar in 2024 een halfjaar de tijd voor heb. Ik ben dan een planner, dat gaat zelfs mij te ver. Maar ik ben er wel mee bezig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!