Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay niet blij met Comedy Central na The Roast

22 december 2022 11:36

Patricia Paay is niet blij met de werkwijze van Comedy Central. De zender communiceerde vrijdag dat Patricia op het laatste moment afziet van opnames van de roast van Famke Louise (24). Volgens de 73-jarige tv-persoonlijkheid is daar echter niets van waar.

"Waarom hebben ze daar zo lang mee gewacht?"

Voor Patricia voelde het 'uiteindelijk toch niet goed' om mee te doen aan de roast van Famke Louise. Op 7 december meldt ze dit al bij Comedy Central, zo laat het management van Patricia - met wie het qua gezondheid 'redelijk' gaat - aan RTL Boulevard weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay haakt last-minute af bij The Roast: 'Voelt niet goed'

Comedy Central blijft volhouden dat ze de afzegging van La Paay over haar deelname aan de roast van echt pas afgelopen vrijdag hebben ontvangen. "Vervelend om te horen dat Patricia dit zo ervaart. Wij hebben haar statement afgelopen vrijdag ontvangen. Wij hebben daar netjes op gewacht om het zo eerlijk mogelijk in haar woorden naar buiten te brengen", laat de zender weten aan het ANP.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise oefent voor The Roast in comedyclub

The Roast van Famke Louise is op 16 januari te zien. De zangeres wordt op de hak genomen door onder anderen Sylvia Geersen, Joke Bruijs en Maik de Boer. Dit is de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast wordt. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al onder vuur genomen.

'Famke werd ontzien tijdens de roast maar haalde zelf wel uit'

03:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!