Beeld © ANP

Herman van der Zandt voelt zich 'gast' in café Top 2000 a gogo

26 december 2022 23:04

De eerste uitzending van 'Top 2000 a gogo' met Herman van der Zandt (48) als presentator is maandag uitgezonden. Hij neemt het programma over van Matthijs van Nieuwkerk (62) nadat die onder vuur kwam te liggen vanwege grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van 'De Wereld Draait Door' (DWDD).

"We gaan het samen redden"

"Het is voor mij een eer om hier te zijn", zei de presentator bij de start van de eerste aflevering. "Ik voel me ook een beetje te gast in het café."

"Herman, ik ben ongelofelijk blij dat je er bent", zei Leo Blokhuis nadat Herman hem had geïntroduceerd. "Jij trekt mij er wel een beetje doorheen", vroeg hij aan Leo. "We gaan het samen redden", kreeg hij als antwoord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leo Blokhuis: 'Top 2000 a gogo is groter dan Matthijs van Nieuwkerk'

Na de commotie over een artikel van de Volkskrant over Matthisj en misstanden bij De Wereld Draait Door vond de NTR, de omroep die het programma uitzendt, het niet gepast om hem de presentatie te laten doen, waarop Matthijs zich terugtrok. Leo vond echter dat het programma, volgens Matthijs 'de slippendrager van de top 2000', toch door moest gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Top 2000 a gogo gaat dit jaar gewoon dóór

Top 2000 a gogo is tot 31 december te zien bij de NTR op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!