Leo Blokhuis en Herman van der Zandt Beeld © NPO 1/screenshot Top 2000 a gogo 26 december

Kijkers genieten van Top 2000 a gogo met Herman van der Zandt

27 december 2022 12:51

Herman van der Zandt (48) heeft een goede indruk achtergelaten bij de kijkers van de 'Top 2000 a gogo'. De presentator heeft dit jaar het stokje overgenomen van Matthijs van Nieuwkerk (62), die zichzelf vanwege alle commotie rondom zijn persoon dit jaar heeft teruggetrokken als presentator. De schoenen van Matthijs zijn niet bepaald makkelijk om te vullen, maar de kijkers zijn meer dan tevreden over de aftrap van de show.

"Heerlijk zo zonder geratel van Matthijs van Nieuwkerk"

Als bekend wordt gemaakt dat Matthijs zich terugtrekt als presentator, wil medepresentator Leo Blokhuis heel graag dat de Top 2000 a gogo alsnog doorgaat. “Het programma is groter dan welke maker dan ook,” vertelt hij destijds in de NPO 1-talkshow Op1. Hij krijgt zijn zin, want niet veel later wordt bekendgemaakt dat Herman het programma eenmalig met Leo gaat presenteren.

Voor Herman is het een droom die uitkomt. "Toen mij werd gevraagd om voor één keer gastheer te zijn van dit geliefde programma, kon ik dat moeilijk naast me neerleggen. Het Top 2000-café is voor mij bekend terrein. Ik heb een brede muzieksmaak, maar ben toch ook vooral een kind van de jaren 80. Samen met Leo en de redactie wil ik er een geweldige jaarafsluiting van maken."

Nu is het natuurlijk maar afwachten hoe de trouwe fans van het programma gaan reageren, maar tot nu toe zijn de reacties erg positief. Veel mensen vinden zelfs dat het programma leuker is geworden met Herman en zonder Matthijs:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!