De Slimste Mens Beeld © De Slimste Mens 27-12-2022 NPO 1

Clitoris-tatoeage brengt Philip Frederiks in verlegenheid in De Slimste Mens

28 december 2022 08:09

Een onschuldige vraag over smurfen heeft dinsdagavond in 'De Slimste Mens' presentator Philip Freriks (78) behoorlijk in verlegenheid gebracht.

"Een van de verklaringen ervan is dat de clitoris wordt vergeten, daarmee vraag ik hiermee aandacht"

Nadat niemand weet te raden wat voor een tatoeage Potige Smurf heeft (een hart), is de presentator benieuwd of de spelers van die avond zelf tatoeages hebben. Van journalist Milou Deelen weet Philip dat ze een wel heel bijzondere heeft op haar enkel en wil meer weten.

"Jij weet wat het is, toch?" vraagt de feminist terwijl ze haar broek oprolt en de tattoo laat zien. Philip heeft echter geen flauw benul. "Ik heb geen idee", antwoordt hij dan ook in de war, om vervolgens even een kijkje van dichtbij te nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem kraakt nieuw decor De Slimste Mens af

Volgens Maarten van Rossum heeft de tattoo wel iets weg van een stemvork en een mislukte wasknijper. Maar dat is het zeker niet. "Het is een clitoris", luidt Milous verlossende antwoord. "Ik weet niet of jullie het begrip orgasmekloof kennen. (…) Een van de verklaringen ervan is dat de clitoris wordt vergeten, daarmee vraag ik hiermee aandacht."

Philip komt na het antwoord even niet meer zo lekker uit zijn woorden. "Als 'ie daar..." stamelt hij. "Het lijkt me niet echt te helpen." Volgens Milou is het juist een goede manier om het onderwerp aan te snijden: "Het is wel een gespreksstarter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland maakt opwachting in nieuw seizoen De Slimste Mens

De Slimste Mens is maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1 te zien. 

Anniek Pheifer 'zei al paar keer nee' tegen De Slimste Mens

01:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!