Ewout Genemans Beeld © RTL

Nieuw Bureau-seizoen met Ewout Genemans wordt opgenomen in déze stad

29 december 2022 10:07

Ewout Genemans (37) loopt voor zijn nieuwe programma mee met de politie van Rotterdam. De opnames van de serie gaan in maart van start. Naar verwachting is het programma volgend najaar te zien bij RTL 4, zo meldt de politie.

"Dit is een geweldige manier om de kijker mee te nemen in een deel van het werk dat we iedere dag verzetten, in een stad die geen minuut hetzelfde is"

Het programma in Rotterdam is een vervolg op de populaire series Bureau Burgwallen, Bureau 040, Bureau Arnhem en Bureau Hofstad. In Rotterdam loopt Ewout mee met politieagenten van de bureaus Zuidplein, Centrum en Delfshaven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw Bureau-seizoen aangekondigd: in welke stad is Ewout Genemans?

'Dit is een geweldige manier om de kijker mee te nemen in een deel van het werk dat we iedere dag verzetten, in een stad die geen minuut hetzelfde is', zegt politiechef Fred Westerbeke. 'Op de momenten die er toe doen, zijn we er. Maar net zo belangrijk zijn die andere momenten, van verbinding met de inwoners van de stad. Voor hen staan we iedere dag op. Dit is een mooie kans om een inkijkje te geven in dat veelzijdige werk.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout Genemans blikt terug op Bureau Arnhem: 'Bijzondere inkijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!