Victor Mids Beeld © ANP

Victor Mids hoopt dat oudejaarsspecial traditie wordt

30 december 2022 08:00

Victor Mids (35) ziet het wel zitten om een traditie te worden met de oudejaarsspecial van zijn programma 'Mindf*ck', die op 31 december door AVROTROS wordt uitgezonden. De illusionist verzorgt dit jaar alweer voor de zesde keer een speciale uitzending op de laatste dag van het jaar. "Als de oudejaarsspecial een moment wordt dat mensen denken: we gaan weer mindf*cken, dan zou ik dat een grote eer vinden", zegt Victor tegen het ANP.

"Ik kan iedereen oproepen om vast een oliebol, vork en glas champagne klaar te zetten"

"Door de jaren heen hebben we geleerd dat het ook een programma is waarbij de hele familie voor de buis zit", vervolgt Victor. "Het interactieve, dat je een beetje mee kan doen en achteraf erover kan kletsen, dat vind ik het mooiste dat ik iedereen kan geven", zegt de illusionist over zijn show. Er zit dan ook een interactief experiment in het programma, waaraan de kijker thuis kan meedoen. "Ik kan iedereen oproepen om vast een oliebol, vork en glas champagne klaar te zetten, want die heb je allemaal nodig", aldus Victor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victor Mids hoeft Hans Klok niet zonodig achterna

In de speciale uitzending op NPO 1 zijn ook de juryleden van Heel Holland Bakt, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, te gast. Zij zullen de experimenten van dichtbij gaan meemaken. Verder wordt met een knipoog teruggeblikt op het afgelopen jaar. "Het was een duur jaar. Dus we dachten: hoe leuk zou het zijn als we illusies en trucs bedenken waarmee we die problemen op een magische manier oplossen", vertelt Victor. Een douchekop waar oneindig water uitkomt, is een van de ideeën die langskomt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victor Mids geeft nu ook tips voor daten

De illusionist grapt dat de oudejaarsspecial voor volgend jaar alvast in de agenda gezet kan worden, maar dat verder nog niet zeker is wat er gaat gebeuren. "Het is nog even kijken wat we gaan doen, maar er gaat volgend jaar absoluut veel magisch aankomen."

Victor Mids zelf betoverd: 'Vaderschap bevalt heel erg goed'

02:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!