Beeld © RTL 4

Dit is de winnaar van The Masked Singer 2022

30 december 2022 22:12

De laatste weken zitten kijkers aan de buis gekluisterd om erachter te komen wie er in de pakken van 'The Masked Singer' zitten. Nu is het na een zinderende finale tijd om de grote winnaar van het programma bekend te maken. De Tijger wordt namelijk uitgeroepen tot de winnaar en mag zich dan ook gaan onthullen.

En wat blijkt? Niemand minder dan Jeroen van der Boom zit in het pak van de Tijger!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick verrast The Masked Singer-kijker: 'Je hebt Simon niet nodig'

De flamingo is de eerste die afvalt en hier blijkt al die weken een wel héél bekende influencer in te zitten. Niemand minder dan Monica Geuze onthult zich namelijk als de flamingo. En hoewel de pinguïn een prachtig duet met Nick Schilder zingt, moet ook deze het veld ruimen. Lone van Roosendaal blijkt in het pak van het pooldiertje te zitten. Een onthulling die zelfs Nick Schilder niet zag aankomen. "Ik ben vereerd dat ik met de grande dame uit de musicalwereld heb mogen zingen", zo stamelt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer-kijkers hebben genoeg van Tineke Schouten: 'Wat een aanfluiting'

In de laatste krachtmeting nemen de Tijger en de Joker het tegen elkaar op in een duet. Ze zingen allebei de sterren van de hemel, maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat betekent dat helaas ook de Joker het veld moet ruimen. Henry van Loon blijkt in het pak van de Joker te zitten, tot grote verrassing van de panelleden. "Totaal niet verwacht!", zo roept Carlo Boszhard uit. 

De Tijger en Joker halen alles uit de kast in laatste finaleduet

01:51