Een Huis Vol Beeld © KRO-NCRV/screenshot Een Huis Vol 2 januari 2023

Logica ver te zoeken bij Een Huis Vol-familie Cudogham tijdens behangen

3 januari 2023 10:53

De familie Cudogham uit 'Een Huis Vol' woont met hun zeven kinderen in Amsterdam, waar de ruimte schaars is. Het is dan ook passen en meten om iedereen een eigen plekje te geven. Kijkers van het succesvolle programma staan deze week met hun mond vol tanden over de verhuis- en behangskills van het gezin.

"Ik krijg er stress van, gewoon hier thuis op de bank"

In huize Cudogham staat een belangrijke verhuizing op het programma. Dochter Loïs is inmiddels 15 en toe aan wat eigen ruimte. Moeder Cynthia heeft daarom bedacht dat ze moet wisselen met Seven en Oos. En dat betekent werk aan de winkel. Ook de kleintjes helpen mee en dat is maar goed ook, want vader Iven heeft een broertje dood aan klussen. "Ik kan niet echt goed klussen, maar ik heb wel een heel goede assistent met heel goede spullen", lacht hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Een Huis Vol'-moeder Nadine veroordeeld tot gevangenisstraf

Dat vader Iven geen talent is, blijkt ook als hij probeert te behangen in het midden van de woonkamer - om vervolgens met een strook behang vol lijm door het hele huis te lopen richting de slaapkamer. De eerste strook gaat dan ook helemaal mis als een van zijn dochters het papier naar binnen vouwt, waardoor er overal lijm zit. "Het gaat zo niet", aldus een wanhopige Iven. 

Op Twitter weten kijkers niet wat ze meemaken als moeder Cynthia even later ook nog eens de ene na de andere blunder maakt tijdens het behangen. 'Ik krijg er stress van, gewoon hier thuis op de bank', klinkt het.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wat de families uit Een Huis Vol doen voor de kost

Een Huis Vol is elke dag om 19.04 uur te zien bij NPO 1. Kijk de aflevering van maandagavond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!