Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS

Wie zijn de kandidaten van Wie is de Mol? nou precies?

7 januari 2023 11:35

Het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' staat op het punt te beginnen, met uiteraard weer tien splinternieuwe deelnemers. Sommigen komen je ongetwijfeld bekend voor, anderen heb je misschien niet eerder voorbij zien komen. We stellen ze daarom even aan je voor.

Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo

Zeg je Ranomi, dan zeg je Olympisch zwemkampioen. En wát voor een. Ze was de eerste vrouw die de 50 meter vrije slag korte baan onder de 23 seconden zwom. Inmiddels is ze gestopt met zwemmen en geeft ze lezingen. Leuk detail: haar man Ferry Weertman was onlangs nog te zien in Expeditie Robinson, waar hij het tot de finale schopte. Zal het Ranomi ook zo voor de wind gaan in WIDM?

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Ferry Weertman: Hier zijn geen woorden voor

Jurre Geluk

Jurre Geluk

Jurre is eigenlijk opgeleid tot musicalster, maar je kent hem vooral als presentator. Hij presenteert bij BNNVARA onder meer Spuiten en Slikken en Je Zal Het Maar Hebben.

Daniël Verlaan

Daniël Verlaan

Techjournalist Daniël Verlaan is onze collega van RTL Nieuws. Hij schreef het boek Ik weet je wachtwoord en maakte een gelijknamige podcast en documentaire. Het is de vraag of hij ook weet wie de Mol is.

Sarah Jenneh

Sarah Jenneh

Vooral ouders zullen Sarah herkennen. De zangeres en actrice is een van de gezichten van Het Klokhuis en speelde in de kinderfilm De Piraten van Hiernaast. Daarnaast was ze te zien in Soof 3.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-Mol Jeroen Kijk in de Vegte spreekt Wie is de Mol? in voor slechtzienden

Annick Boer

Annick Boer

Annick staat al 28 jaar op het toneel, maar is bij het grote publiek vooral bekend van al haar typetjes en persiflages. Zo was ze onder meer te zien in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en De TV Kantine. In de theaters is ze te zien met haar eigen cabaretvoorstelling en het stuk Familiespel.

Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad

Nabil is een allround entertainer. Je kunt hem kennen als acteur, cabaretier of beatboxer. Onlangs was hij nog te zien in de film Marokkaanse Bruiloft en momenteel toert hij met zijn theatershow Absurd.

Anke de Jong

Anke de Jong

Anke kun je uiteraard kennen van RTL Boulevard. Als hoofdredacteur van ELLE schakelen we haar vaak in als modedeskundige in onze uitzending.

Sander de Kramer

Sander de Kramer

Als presentator bij KRO-NCRV maakt Sander programma's als De Wandeling, Keuringsdienst van Waarde en De Rekenkamer. Ook reisde hij af naar verschillende oorlogsgebieden voor het programma Reisadvies Negatief. Je kunt het ook kennen van zijn boeken, de bekendste is Van miljonair tot krantenjongen, over succesvolle mensen die door een noodlottige samenloop van omstandigheden op straat terechtkwamen.

Soy Kroon

Soy Kroon

Make Up Your Mind, Het Perfecte Plaatje, The Passion en Dance, Dance, Dance: Soy heeft tot groot genoegen van zijn fans de afgelopen aan heel wat programma's meegedaan. Nu voegt hij Wie is de Mol? toe aan het rijtje. Daarnaast was hij als acteur te zien in Hoogvliegers en Costa!! en hij presenteert ook nog eens De Magische Auto en De Faker. Lukt het deze alleskunner ook de Mol te ontmaskeren?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soy Kroon wint Televizier-Ster Talent: 'Heel cool'

Froukje de Both

Froukje de Both

Heeft Froukje überhaupt een introductie nodig? De presentatrice is al zo'n 25 jaar op de Nederlandse televisie te zien. Ze begon haar carrière als actrice en was onder meer te zien in Goudkust en Costa!. Ze presenteerde ook een tijdje RTL Boulevard en inmiddels is ze elke werkdag om 17.00 uur te zien in Eigen huis & tuin: Lekker leven op RTL 4.

Wie is de Mol? zie je elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!