Beeld © RTL

Moeder pinkt traan weg in MAFS: 'François nooit zo gelukkig gezien'

5 januari 2023 22:01

In de derde aflevering van 'Married at First Sight' stapt het tweede koppel in het huwelijksbootje. De Groningse Wilfred en Limburgse François hopen op een perfecte bruiloft. Wies, de moeder van François en nu al publiekslieveling van het programma, kan niet blijer zijn met de match.

Dat Wies haar zoon in alles steunt wat hij doet, blijkt wel als hij ineens met een camera op de stoep staat en meedeelt dat hij met een volslagen vreemde gaat trouwen. Ze vindt het niet alleen leuk voor François, maar grijpt de gelegenheid meteen aan om haar haren mooi te doen en haar beste outfit uit de kast te trekken voor De Grote Dag op landgoed Sparrendaal.

Het publiek loopt mede door haar warme band met haar zoon al met Wies weg voordat de bruiloft überhaupt plaatsvindt. En het wordt alleen maar mooier. Van de ontmoeting voor het altaar tot de geloften en eerste kus tussen Wilfred en haar François: moederlief aanschouwt het tafereel met een glimlach van oor tot oor en daarna een traan van emotie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste MAFS-bruidspaar blijkt hoop dezelfde vrienden te hebben

Als presentator Carlo Boszhard haar na de ceremonie opzoekt voor een eerste reactie, zijn de laatste tranen net gedroogd. Carlo controleert eerst hoe het met haar gaat. "Prima", klinkt het opgelucht. "U hebt uw zoon nog nooit zo gelukkig gezien? Zeg 'ja' voor het filmpje", dringt Carlo vervolgens aan, waarna Wies lachend 'ja' zegt. "Jawel, ik denk dat hij er een heel goed gevoel bij heeft. En ik ook."

En óf François gelukkig is met zijn match. Na het ja-woord volgt een vurige zoen en kunnen de mannen niet meer van elkaar afblijven:

Wilfred en François kunnen niet van elkaar afblijven

03:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppel Martijn en Nicole liep elkaar op haar na mis in echte leven

De volgende aflevering van Married at First Sight wordt dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!