Chantal Janzen Holland's Got Talent Beeld © RTL

Chantal Janzen wilde minder presenteren, maar moest 'gat' The Voice vullen

6 januari 2023 09:00

Chantal Janzen (43) is eigenlijk van plan wat minder op televisie te verschijnen, maar dat zit er afgelopen jaar niet in. De presentatrice moet 'het gat' dat valt door de situatie bij 'The voice of Holland' opvullen, zo vertelt ze in gesprek met het 'AD'.

"You take one for the team"

"Toen was er nog niets aan de hand met The Voice. Toen dat wegviel, moest er een gat gevuld worden", vertelt de 43-jarige presentatrice over het moment dat ze aankondigt minder op tv te verschijnen. "You take one for the team. Als Peter (van der Vorst, directeur content RTL red.) dan belt, zeg je niet: zoek het maar uit." Chantal neemt de presentatie van Beat The Champions, Blow Up, Fout Maar Goud én een extra Oh, wat een jaar! op zich.

Martijn Krabbé over The voice of Holland: ‘Ik schaam me ervoor’

01:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen volgend jaar minder op tv te zien

Chantal is momenteel bezig met een nieuwe serie voor Videoland over samengestelde gezinnen. Die opnames duren van april tot en met de zomer, dus dan is ze even niet op tv te zien. Ook begint ze over een aantal weken aan een korte sketchserie voor de streamingdienst, 'maar daar kan ik nog niet veel meer over zeggen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen viert liefde met haar Marco: 'And still counting'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!