Beeld © Getty Images

Britney haalt uit naar Jamie na uitspraken in Special Forces

7 januari 2023 16:28

Jamie Lynn Spears (31) is momenteel te zien in 'Special Forces' en heeft het in het programma al meerdere keren gehad over haar zus Britney Spears (41). In de meest recente aflevering vertelt ze dat het niet makkelijk was om zo’n beroemde zus als Britney te hebben en die opmerking valt niet helemaal lekker bij Britney zelf. Op Instagram haalt ze uit naar haar zusje.

"Ik spuug liever in hun gezicht en haal naar ze uit via Instagram"

In de aflevering vertelt Jamie openhartig over haar jeugd. "Toen ik jong was, werd mijn zus plotseling wereldberoemd. En ik ben natuurlijk hartstikke trots op haar en ik hou ontzettend veel van haar. Maar ik weet het niet, ik heb soms het gevoel dat ik daardoor niks meer voor mezelf heb. En ik worstel daardoor best wel met mijn zelfvertrouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears blijft gek doen: 'Begint lachwekkend te worden'

Britney kan het vervolgens niet laten om hier op in te haken. In een lange Instagrampost haalt ze uit naar haar zusje. 'Gaan we nu echt zeggen dat het moeilijk was om mijn zusje te zijn? Hmmmm… echt waar joh?' Vervolgens vertelt ze in geuren en kleuren over een incident dat plaatsvond toen ze nog haar shows in Las Vegas deed en waarbij ze geen toestemming kreeg om in haar vrije tijd met vriendinnen te hangen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote zorgen om Britney Spears: is ze vermist?

'Ik had een spa-dagje gepland in Las Vegas met jeugdvriendinnen. En terwijl zij hun nagels lieten doen en champagne dronken, werd ik bij de deur tegengehouden. Ik mocht niet naar binnen. Maar je kunt er op rekenen dat ik ze die avond alsnog genoeg entertainment heb gegeven." Britney lijkt hiermee te willen zeggen dat ze haar eigen leven allesbehalve rozengeur en maneschijn was en dat Jamie destijds weinig te klagen had. "Wil je dat ik dit even op de televisie ga delen?', zo briest ze. 'Ik spuug liever in hun gezicht en haal naar ze uit via Instagram, want mijn familie heeft ook nooit leuk tegen mij gedaan!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!