Sister Wives Beeld © TLC

Kody Brown van Sister Wives stapt af van polygame relatie na pijnlijke scheidingen

9 januari 2023 11:00

Kody Brown (53) heeft een moeilijk liefdesjaar achter de rug. Nadat de relatie met Christine (50) in 2021 op de klippen loopt, ziet hij in 2022 zijn relaties met Meri (51) en Janelle (53) sneuvelen. Op dit moment is Robyn (44) nog zijn enige vrouw en wat hem betreft blijft dat ook zo. In de 'Sister Wives One on One'-special onthult Kody dat hij het polygame leven niet meer zitten.

"Een deel van hem is vast een beetje verdrietig dat het concept van één grote familie niet heeft gewerkt"

Robyn vertelt dat polygamie nog steeds iets is wat zij wil nastreven. Zij voegt graag nieuwe vrouwen toe aan haar huwelijk met Kody, maar hij heeft daar volgens haar 'nee' tegen gezegd.

Robyn begrijpt dat het respectloos overkomt om kort na de breuken op zoek te gaan naar nieuwe vrouwen. "Ik worstel er best wel mee, omdat het net lijkt alsof iets niet werkt en we dan meteen weer op zoek gaan naar iets anders."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown trouwde met Janelle om huwelijksproblemen Meri te vergeten

Kody geeft toe dat hij überhaupt twijfelt of hij nog wel polygaam wil zijn na alles wat er is gebeurd. Christine vindt dat Kody niet langer de 'capaciteit' heeft om een polygame levensstijl te volgen en dat hij beter voor een monogame relatie met zijn zielsverwant Robyn kan gaan.

"Een deel van hem is vast een beetje verdrietig dat het concept van één grote familie niet heeft gewerkt. Hij moet zijn droom opgeven. Ik zie het niet meer gebeuren dat hij en Robyn nog op zoek gaan naar een nieuwe vrouw na dit alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama in Sister Wives-land: hoe zit het nu met Kody en zijn vrouwen?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!