Bert Thomas Ik Vertrek Beeld © AVROTROS

Zo gaat het nu met nudistenkoppel Bert en Thomas uit Ik Vertrek

9 januari 2023 13:59

Bert (44) en Thomas (60) gaan letterlijk met de billen bloot in 'Ik Vertrek'. Kijkers zien hoe het echtpaar Zaandam verruilt voor het Spaanse Málaga om daar een paradijs voor nudisten op te zetten. Hoe gaat het nu met de twee en hun B&B?

"Ook in de winter kan je heerlijk bloot zijn"

Zoals bijna elk koppel in Ik Vertrek kennen ook Bert en Thomas de nodige tegenslagen in het verwezenlijken van hun droom in het buitenland. Drie weken voor de opening van hun B&B Finca Fabulosa valt Bert van het dak en moet hij op doktersadvies rust houden.

Daarna kampen ze met Spaans noodweer, waardoor de hele tuin onder de modder zit. Gelukkig is de feestelijke opening een bescheiden succes, maar hoe hebben ze in hun nudistenparadijs de afgelopen periode doorstaan?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met deze Ik Vertrek-koppels?

Het is inmiddels tien maanden sinds het vertrek naar Málaga. De heren hebben inmiddels veel blote gasten mogen ontvangen, hun (schoon)ouders over de vloer gehad en hun gezin uitgebreid.

"Natuurlijk lopen die dan niet de hele dag bloot, maar als je met 20 graden een windstil hoekje opzoekt, kan je heerlijk bloot zijn", zegt het koppel over hun gasten op de site van AVROTROS. "Natuurlijk zijn de sauna en de hottub ideaal voor de koelere avonden." 

En over die gezinsuitbreiding: dat is viervoeter Loui. "Een soort van Shetlandpony verkleed als hond. Een superlieve lobbes die we uit een asiel gehaald hebben en onze harten heeft gestolen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek te 'zweverig' voor kijkers: 'Blokkade in solar plexus'

Om de reuring op te zoeken hebben ze een appartement gekocht in Torremolinos, dat naar verwachting aan het einde van de zomer in 2024 klaar is. "Zo hebben we een plek om af en toe naar de kust te gaan en kunnen we de business uitbreiden."

Verder klust Bert bij als agent van een bevriende makelaar en reist hij in maart af naar India om de opleiding Soundhealing te volgen. "Mooi om aan gasten aan te kunnen bieden en leuk dat het coachen toch weer terugkomt, maar dan meer in de huidige vorm van leven."

Nieuwsgierig naar Finca Fabulosa? Neem een kijkje. De aflevering van Ik Vertrek met Bert en Thomas kun je hier terugkijken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!