Echte Meisjes in de Jungle Beeld © RTL

Knokpartij in Echte Meisjes tussen Louisa en Esmee: 'Nou je bek houden!'

9 januari 2023 16:31

Wie behoefte heeft aan een portie ordinaire drama, doet er goed aan om de komende weken naar 'Echte Meisjes in de Jungle' te kijken. De eerste twee afleveringen zijn inmiddels te zien op Videoland en in het staartje daarvan is het al meteen goed raak tussen twee deelneemsters. Het is direct 'chaos in Laos'.

"Je moet echt je bek gaan houden nou hoor, nepwijf"

Laos is het strijdtoneel waar twaalf influencers onderling uitmaken wie zich de koningin van de jungle mag noemen. Bij aankomst is er direct frictie wanneer de dames via een proef bepalen wie in welk team komt. Zo willen Janice Blok en Esmee Ipema absoluut niet bij Michella Kox in het team, omdat ze haar onaardig en negatief vinden. Gelukkig voor Michella staan Louisa Janssen en Channah Koerten juist te springen om met haar in een team te komen. "Dan zit ik met twee valse wijven, dan valt de rest alles mee", zegt Channah.

In de eerste proef strijden de dames voor 2500 euro én die felbegeerde overnachting in het luxekamp. Het blauwe team van Channah wint deze proef, tot teleurstelling van het rode team, onder leiding van Annebel uit Temptation Island.

Als Annebel en haar teamgenoten 'Yel, yel, yel, team blauw gaat naar de hel' roepen, valt dat direct in verkeerde aarde bij hun tegenstanders. "Stelletje kinderachtige wijven", reageren Michella en Louisa.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Geruzie, gehuil en geschreeuw in Echte Meisjes in de Jungle

Ook de tweede luxeproef wordt gewonnen door het blauwe team. En dus moeten Gaby, Janice, Esmee en hun teamgenoten wederom in het primitieve kamp slapen. Ondanks de natgeregende hangmatten hebben ze het erg gezellig met elkaar.

Het rode team is maar wat blij als zij de derde proef wél weten te winnen. Mede door Annebel die in een razend tempo een rijstveld leeg kapt, wint het rode team. "Zo voelt het nou, hè", zegt Annebel, na de winst. Dát ene zinnetje werkt als een rode lap op een stier bij Louisa.

"Wie zei dat nou?" vraagt Louisa direct. "Ikke", reageert Annebel dan. Louisa daarop: "Je moet echt je bek gaan houden nou hoor, nepwijf. Anders sla ik je tanden eruit. Wat sta je me nou uit te dagen?" Dan voegt Esmée zich in het gesprek, wat bij Louisa tot grote irritatie leidt.

"Waar slaat dit op?" vraagt Esmée zich af. "Jij moet je bek houden als ik met haar bezig ben", reageert Louisa dan boos. Dan zijn de spreekwoordelijke rapen meer dan gaar. Louisa stormt naar Esmee en geeft haar een flinke duw, waardoor ze op haar rug in een rijstveld belandt.

De andere dames schreeuwen als presentator Valerio Zeno ingrijpt. "Rustig, rustig!" roept hij. In de derde aflevering zien we hoe het afloopt met de ruzie tussen Louisa en Esmee.

Het gaat meteen mis in Echte Meisjes: Esmee en Louisa met elkaar op de vuist

00:20
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fabiola had Echte Meisjes in de Jungle onderschat: 'Dacht dat we in een hotel sliepen'

RTL Boulevard sprak de deelneemsters van Echte Meisjes in de Jungle op de première. Daar werd duidelijk dat er een ambulance ter plaatse moest komen door een incident.

'Er moest een ambulance naar Echte Meisjes in de Jungle komen'

02:21

Echte Meisjes in de Jungle zie je iedere maandag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!