Sister Wives Beeld © Getty Images

Robyn onder vuur vanwege 'fatshamen' andere sister wives

10 januari 2023 16:07

Robyn Brown (44, rechts op de foto) heeft zich opnieuw niet populair gemaakt bij de kijkers van 'Sister Wives'. In de finale van het 17de seizoen doet ze een aantal uitspraken over de inmiddels ex-sister wives die bij de kijkers in het verkeerde keelgat schieten. Zij zijn van mening dat Robyn eindelijk haar 'ware aard' laat zien.

"Toen ik net bij het gezin kwam, zag ik heus wel alle striae en overgewicht"

In de aflevering vraagt presentatrice Sukanya Krishnan of Robyn het ziet zitten om weer andere vrouwen toe te voegen aan haar huwelijk met Kody, nu alle sister wives zijn vertrokken. Robyn geeft aan dat ze het wel ziet zitten, maar dat Kody er nog niet aan moet denken. En volgens Robyn heeft hij daar alle reden toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown van Sister Wives stapt af van polygame relatie na pijnlijke scheidingen

"Hij is meerdere keren op fysiek gebied afgewezen omdat ze zich niet op hun gemak voelden of omdat ze er geen zin in hadden", legt ze uit. "En als jij de hele dag zit te zeuren tegen je man over wat je niet hebt, terwijl je een appel in je hand hebt, maar eigenlijk het liefst de sinaasappel van een ander wil, hoe moet hij zich dan ooit gewaardeerd voelen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown trouwde met Janelle om huwelijksproblemen Meri te vergeten

Vervolgens doet Robyn een wel heel bijzondere uitspraak. "Toen ik net bij het gezin kwam, zag ik heus wel alle striae en overgewicht. En je moet je voorstellen, je staat stil in je huwelijk, er zijn ruzies en geldproblemen. Maar alsnog hield hij van hen. Hij had over iedereen wel iets liefs te zeggen. Relaties zijn nu eenmaal hard, maar je zet je ervoor in en je lost het op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Kody Brown uit ongenoegen over Robyn: 'Ik mag haar niet'

Fans vinden het bizar dat Robyn eigenlijk Kody prijst omdat hij nog steeds romantisch wilde zijn naar de andere vrouwen, ook al hadden ze last van overgewicht. 'Eindelijk zien we de ware Robyn', reageert iemand op Instagram. 'Robyn prijst Kody omdat hij bij zijn vrouwen bleef ondanks hun striae? Striae die ze hebben gekregen omdat ze zijn kinderen droegen? Dit is echt walgelijk', reageert een ander. 'Het masker van Robyn valt eindelijk af. Nu geeft ze de vrouwen de schuld van hun problemen met Kody', constateert een ander.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!