Cyrano Prince Charming Beeld © Jasper Suyk

Cyrano uit Prince Charming deed ook aan dít programma mee

10 januari 2023 16:37

Heb jij het gevoel dat je Cyrano uit 'Prince Charming' al ergens van kent? Dat zou zomaar kunnen, want hij is al een keer eerder op televisie geweest, om precies dezelfde reden als in 'Prince Charming'. Cyrano deed namelijk mee aan 'First Dates' in de hoop dat hij daar zijn droomman zou ontmoeten.

"Dat moment blijft me heel erg bij"

In een kort fragment op TikTok is te zien dat Cyrano zich voorstelt in het programma en op date gaat met een andere man. Cyrano blijkt een nogal opvallende afknapper te hebben: als andere mannen het luchtje 1 Million van Paco Rabanne dragen, is het voor hem meteen klaar. Cyrano blijkt ook niet bang te zijn om zijn ongezouten mening te geven: als hij en zijn date aan het einde van het fragment moeten vertellen of ze elkaar nog een keer willen zien, geeft hij aan dat hij een vervolgdate wel ziet zitten. Maar wel op één voorwaarde: dat zijn date nieuwe schoenen koopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze hunk past volgens afvaller Davin het beste bij Prince Charming Diego

Hoewel het nog niet duidelijk is of Cyrano er uiteindelijk met Prince Charming Diego vandoor gaat, weten we één ding wel zeker: hij heeft flinke indruk op hem gemaakt. In Grazia vertelt Diego dat Cyrano hem direct opviel. "Voordat ik het eerste clubje mannen ontmoette, moest ik langs een rots omhoogklimmen. Bovenaan de rots stonden de jongens. De eerste die ik zag was Cyrano, die stond daar met een gigantisch grote glimlach. Hij was de eerste persoon die ik zag. Dat moment blijft me heel erg bij. Dat hij naar me glimlachte stelde me enorm gerust, want ik moest nog een groot stuk klimmen. Ik dacht tijdens die klim alleen maar: wat vréselijk om dit te doen op camera. Maar dat er iemand was die naar me lachte, stelde me gerust en gaf me een goed gevoel."

Voor Davin hield het avontuur van Prince Charming helaas snel op, maar hij hint wel op een mogelijke winnaar:

Déze hunk past volgens afvaller Davin het beste bij Prince Charming Diego

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!