Kitty Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Kitty hoopt op All Stars-editie van Big Brother

11 januari 2023 16:11

Fans vragen zich al weken af of oud-deelneemster Kitty ook in het nieuwe seizoen van 'Big Brother' te zien zal zijn. Helaas is dat niet het geval en dat vindt ook Kitty zelf jammer, vertelt ze in gesprek met 'Love Reality'.

Kitty verheugt zich enorm op het nieuwe seizoen van Big Brother. Kijken gaat ze zeker, maar zelf in het huis wonen zit er voor haar deze keer niet in. "Ook al ben ik stiekem ook wel een beetje jaloers", onthult ze tegenover Love Reality.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers te spreken over dít nieuwe element in Big Brother

Volgens de realityster heeft haar deelname vorig jaar haar veel gebracht. "Uitleggen precies wat is moeilijk, maar het heeft iets met me gedaan. Het was een avontuur dat ik heel graag nog eens zou doen." Kitty weet ook al precies hoe. "Een All Stars-editie zou te gek zijn."

Of Kitty op dit moment tijd zou hebben voor de realityshow nog maar de vraag; op 1 november is ze begonnen met een nieuwe baan als machinist. "Nog wel op leerlingenbasis, ik zit volop in een studie. Die is pittig, maar ook leuk. Met hard werken en flink studeren hoop ik dat ik binnenkort kan zeggen: ik ben machinist."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maak kennis met de bewoners van Big Brother 2023

Het nieuwe seizoen van Big Brother zie je elke werkdag om 20.30 uur op RTL 5 en kijk je live via Videoland. In onderstaande video geven presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy een rondleiding door het nieuwe huis.

Big Brother-presentatoren geven rondleiding door nieuw huis

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!