Thijs Boermans in GTST Beeld © RTL/screenshot GTST 12 januari

Thijs Boermans maakt onstuimig debuut in GTST: 'U bent mijn vader'

12 januari 2023 20:31

Meerdijk heeft er een nieuw gezicht bij. Kijkers van 'GTST' zagen hoe Thijs Boermans (26) vanavond zijn opwachting maakt en verrassend nieuws brengt. Nieuws dat het leven van één Meerdijker in het bijzonder flink op z'n kop zet.

"Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken..."

Wie houdt Laura en Henk zo in de gaten?

01:20

Henk (Johnny Kraaijkamp jr.) ontvangt al even telefoontjes van een of ander advocatenkantoor. Daarbovenop voelt Laura (Jette van der Meij) zich al even bespioneerd. Wat speelt er toch? Daar komt vanavond antwoord op.

"Niet meteen kijken", sist Laura in café De Koning tegen Henk. "Ik wil nu weten of die man die daar zit, of ik het in mijn hoofd haal dat hij me in de gaten zit te houden. Volgens mij is het dezelfde man die in de auto zat." 

"Verdomd", zegt Henk als hij ook een blik naar hem werpt. "Hij zit de hele tijd te kijken." Hij besluit op de man af te stappen om te vragen wat-ie moet. Maar Henk weet niet wat hem overkomt als de vreemdeling vertelt wat hij precies in Meerdijk te zoeken heeft...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST luidt zinderende plottwist in: 'Deze keer veel te ver gegaan'

"Het spijt me. Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken..." begint de knappe onbekende. "Ik wilde u graag even alleen spreken. Mijn naam is Jonathan. Ik heb al een paar keer geprobeerd contact te zoeken, maar het kwam er gewoon niet van." En dan, na een lange stilte: "U bent mijn vader." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thijs Boermans 'trots' op zichzelf na Expeditie Robinson: 'Had niks anders gedaan'

Thijs Boermans, die in de afgelopen Expeditie Robinson te zien was, speelde in diverse films en series. Zo was hij ook te zien in Vals, SpangaS en Keizersvrouwen. Nu kan hij dus ook 's Nederlands beroemdste soap op zijn cv zetten. In de uitzending van vrijdagavond 13 januari spreekt RTL Boulevard Thijs over zijn rol.

Benieuwd hoe Henk op het nieuws reageert, wie de moeder dan precies is en wat voor toekomst Jonathan tegemoet gaat in Meerdijk? GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.