Beeld © Talpa/Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? 12-01-2023

Buurtjes liggen twee jaar na mr. Frank Visser nog steeds met elkaar in de clinch

12 januari 2023 21:13

Voor een nieuwe aflevering van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' reist Viktor Brand (51) opnieuw af naar het Friese dorp Kollumerpomp, waar de buren bijna twee jaar geleden ruzie hebben over blaffende honden en een pony. Hoe gaat het nu met de ruziënde buurtjes?

"Er zijn nog steeds drie hondjes aan het blaffen"

Een pony in de tuin van een rijtjeshuis: het is een bijzonder tafereel. Marijke en Andrew, die al tien jaar in hun huis wonen, worden gek van de keffende hondjes, poes, hanen en nou ja, ook van pony Pedro. Meester Frank Visser grijpt in en stelt dat Monique samen met een deskundige moet werken aan haar leiderschap tegenover de honden en pony Pedro moet binnen drie maanden een nieuwe eigenaar krijgen.

Nu gaat het iets beter in het Friese dorp, mede dankzij het vertrek van Pedro. "Er zijn nog steeds drie hondjes aan het blaffen", aldus Marijke. Als het stel met corona geveld is, slaan de stoppen door. "Op dag drie heb ik fatsoenlijk gevraagd of ze even een keer die honden voor het huis kon doen." 

Daarop doet Monique volgens de buuf 'rare dansjes met de honden' in de achtertuin en scheldt ze haar uit voor 'zeikwijf'. "Toen kwamen er nare woorden uit. Ik heb haar onder andere voor k*nkerwijf uitgemaakt. Dat is zeker niet netjes."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beestenboel drijft buren tot waanzin in Mr. Frank Visser doet uitspraak

De geluidsoverlast is een paar maanden na de uitspraak minder heftig, maar de 'leiderschapscursus' van Monique heeft verder weinig zoden aan de dijk gezet. Andy en Monique weigeren verdere deelname aan het programma. "Dat begrijp ik wel een klein beetje, want het was voor hen een pittige uitspraak", zegt Viktor. "Wij hebben ons best gedaan. Ik zeg: op naar de volgende zaak."

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is op donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Kijk de aflevering hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mr. Frank Visser doet boekje open: 'Deelnemers zijn ten einde raad'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!