Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Echte Meisjes in de Jungle/Videoland

Vechtpartij Louisa en Esmee heeft grote gevolgen: 'Geweld niet getolereerd'

16 januari 2023 11:43

Al in de tweede aflevering van 'Echte Meisjes in de Jungle' is het direct 'chaos in Laos' als Louisa Janssen zich op Esmee Ipema stort tijdens de geldopdracht. De ruzie escaleert volledig en Esmee moet worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Grote vraag blijft: keert ze nog terug? En wordt Louisa gestraft voor haar daden? Het antwoord krijgen we in de derde aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"Ik vind het heel erg voor Esmee, maar ik kan het niet terugdraaien"

Het rode team is in de tweede aflevering maar wat blij als ze eindelijk een proef winnen. Mede door Annebel, die in een razend tempo een rijstveld leeg kapt, mogen ze naar het luxe kamp. Maar van een feeststemming is geen sprake. Want terwijl Annebel trots is op de overwinning van haar team, komt het stoom inmiddels bij Louisa - die in het andere team zit - uit haar oren. Een zelfingenomen opmerking van haar rivaal is dan ook al genoeg om alle stoppen door te doen slaan. Maar niet Annebel, maar Esmee krijgt een aantal flinke klappen van haar.

"Ik had zoveel pijn dat ik... ik viel gewoon elke keer weg", blikt Esmee terug in de derde aflevering, die nu te zien is bij Videoland. "Vanaf dat moment weet ik ook niet veel meer." Omdat Esmee enorm veel pijn heeft en haar arm in een mitella zit, moet ze helaas vroegtijdig stoppen met het programma. "Ik had het graag gewild. En als ik geen pijn had gehad en ik mocht door, dan was ik zeker gebleven. Maar helaas, het gaat niet."

Esmee komt met heftig nieuws: ‘Ik moet stoppen’

01:51
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Knokpartij in Echte Meisjes tussen Louisa en Esmee: 'Nou je bek houden!'

Omdat geweld niet getolereerd wordt, moet ook Louisa per direct de jungle verlaten. "Ik zit daar tussen een stel vrouwen, dat zijn allemaal echte vrouwen, en ik zit daar dan tussen als 'freak' - zo zie ik dat dan op dat moment. Ik voelde me heel erg onzeker." De opmerking van Annebel schiet dan ook helemaal in het verkeerde keelgat, vertelt ze: "Ik voelde me echt als een kat in het nauw."

Door de rode waas voor haar ogen ziet Louisa geen andere mogelijkheid dan Esmee aan te vallen, iets waar ze achteraf spijt van heeft. "Ik vind het heel erg voor Esmee, maar ik kan het niet terugdraaien."

Louisa Janssen in therapie na catfight met Esmee

07:34
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Fabiola had Echte Meisjes in de Jungle onderschat: 'Dacht dat we in een hotel sliepen'

Louisa vraagt via Instagram om vergiffenis. 'Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren. Ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien', schrijft ze onder andere.

Echte Meisjes in de Jungle zie je iedere maandag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!