Beeld © YouTube/ Screenshot Gwendlyn Brown

Dochter van sister wife Christine Brown komt met 'geniaal' idee voor spin-off

13 januari 2023 14:14

Nu Kody Brown (53) bijna al zijn sister wives is verloren, is de toekomst van de realityshow 'Sister Wives' onzeker. Gelukkig gaat Gwendlyn (21), de dochter van Christine (50) en Kody, niet bij de pakken neerzitten. Zij heeft namelijk al een idee voor een eventuele spin-off. In een YouTube-video pitcht ze een idee dat érg goed wordt ontvangen door de fans van 'Sister Wives'.

"Zeg nou zelf, dat is toch een geweldig idee?"

Gwendlyn plaatst op YouTube recaps van alle afleveringen van Sister Wives en in haar laatste video komt ze met een goed idee op de proppen. "Ik denk dat we een spin-off serie moeten hebben die draait om Janelle en mijn moeder", oppert ze. "Zeg nou zelf, dat is toch een geweldig idee? Zou het dan nog wel Sister Wives moeten heten? Ik weet het niet, maar ik ben in ieder geval facking geniaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn onder vuur vanwege 'fatshamen' andere sister wives

Zowel Janelle als Christine zijn niet meer samen met Kody, maar de vrouwen kunnen het nog uitstekend met elkaar vinden. Dit is ook de reden dat Gwendlyn op het idee is gekomen. In haar YouTube-video bekijkt ze namelijk een fragment waarin Janelle vertelt hoe belangrijk haar vriendschap met Christine voor haar is. "Christine staat centraal in al mijn herinneringen. Zij was de persoon die voor mijn kinderen zorgde terwijl ik aan het werk was. Christine is echt een groot onderdeel van mijn wereld, net als Kody dat is", aldus Janelle. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Sister Wives-huwelijk Meri en Kody Brown op de klippen gelopen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!