Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise negeert haatcomments: 'Zoek lichtpuntjes'

16 januari 2023 22:47

Famke Louise (24) heeft haar eigen 'Roast' op Comedy Central met een positieve noot afgesloten. Ze stak iedereen die net als zij 'te maken krijgt met haat' een hart onder de riem, zo was te zien in de uitzending die maandag werd uitgezonden.

"Ik weet hoe kut het is"

"Ik heb respect voor iedereen die hier vanavond zit. Jullie hebben je shit tegen mij gezegd in het volle licht van de schijnwerpers en dat maakt het een stuk minder donker", zei Famke, om vervolgens het woord te richten tot anderen die te maken krijgen met haat. "Ik weet hoe kut het is, maar laat je niet wegdrukken in een zwart gat. Zoek je eigen lichtpuntjes. Negeer de negativiteit en kijk om je heen en zie de mensen die jou waard zijn, die jou liefde geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise gefileerd in The Roast: dit zijn de hardste grappen

Voor Famke was dat haar vriend Denzel Slager, vervolgde ze. "Hij ging naast me staan. Dus als alles om je heen duisternis is, geef dan niet op maar ga dansen in het donker." De laatste woorden waren een verwijzing naar Famkes nieuwe single 'In Het Donker', die vrijdag uitkwam. De zangeres zong in The Roast ook een klein stukje van het liedje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise bijna een jaar moeder: 'Eerste jaar was het zwaarst'

The Roast van Famke Louise werd vorige maand al opgenomen. Op Comedy Central was te zien hoe de zangeres verbaal onder handen werd genomen door onder anderen Sylvia Geersen, Bizzey en Peter Pannekoek. Het was de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast werd.

Famke Louise hard aangepakt in The Roast: 'Maar kon er wel om lachen'

02:12