Miguel Buddenbruck uit Een Huis Vol Beeld © Instagram @buddenbruckjes

Zoon Miguel van familie Buddenbruck uit Een Huis Vol getroffen door hartinfarct

17 januari 2023 10:33

De Buddenbruckjes, een van de families die te zien is in 'Een Huis Vol', zijn opgeschrokken door een hartinfarct bij zoon Miguel. Dat schrijft moeder Thaila op Instagram.

"Op dat moment werd Miguel grauw en begon zijn hoofd te shaken"

'Gisteravond dachten wij dat Miguel ertussenuit ging glippen', schrijft Thaila. Wanneer haar oudste zoon zit, gaat het flink mis. 'Op dat moment werd Miguel grauw en begon zijn hoofd te shaken. Hij viel weg. Rob heeft de ambulance gebeld, maar zelfs Rob was in paniek.' De Buddenbruckjes moeten de aanwezige kleine kinderen rustig houden, terwijl die ook in paniek zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een Huis Vol-familie Buddenbruck vergeet kind in de auto

Gelukkig komt de ambulance en wordt hij meegenomen naar het ziekenhuis. 'Daar kregen Miguel en wij vannacht te horen dat onze jongen, aan de waardes te zien, een hartinfarct heeft gehad. Wij mogen nu niet bij hem, hij ligt in Duitsland en hier zijn ze nog streng met de regels. Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Logica ver te zoeken bij Een Huis Vol-familie Cudogham tijdens behangen

Dan richt moeder Thaila zich tot haar zoon. 'Lieve knul, wij houden heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet: wij zijn er voor jou. Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug doen. Denkend aan jou kleine moppe, die zijn papa nog lang nodig heeft en wij onze knul.'

De ouders van Miguel laten aan RTL Boulevard weten iedereen te willen bedanken voor alle steunbetuigingen: "Miguel haalt hier heel veel kracht uit. We hopen allemaal op een spoedig herstel en kunnen niet wachten totdat Miguel weer bij ons thuis is", aldus de familie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!