Beeld © Getty Images

Na Married At First Sight komt er nu Sex At First Sight

17 januari 2023 13:29

Als je denkt dat het niet gekker kan, gebeurt het toch. Na 'Married At First Sight', waarin mensen gaan trouwen bij de eerste ontmoeting, komt er volgens 'The Sun' nu 'Sex At First Sight'. Een programma waarin koppels bij de eerste ontmoeting seksueel contact hebben.

"Singles zullen online aan elkaar worden voorgesteld als avatars"

Volgens de tabloid is het Britse Channel 4 met dit programma bezig. 'Singles zullen online aan elkaar worden voorgesteld als avatars, voordat ze online seks hebben met behulp van Bluetooth-gesynchroniseerde seksspeeltjes', schrijft The Sun

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Single en reislustig? Geef je op voor dít datingprogramma

Als het koppel genoten heeft van de ervaring, kunnen ze elkaar in het echte leven ontmoeten. Zo komen ze erachter of het naast seksueel ook op emotioneel vlak klikt. Een bizarre show, maar volgens de Britse tabloid is er een pilot opgenomen die binnenkort aan een testpubliek wordt laten zien. Als de show aanslaat, moet het aan het eind van dit jaar al op tv te zien zijn. 

In Nederland moeten we het nog doen met Married At First Sight. In de video hieronder vertelt Eveline Stallaart dat er iets enorm hard gaat klappen in het huidige seizoen. 

Eveline Stallaart: 'Er gaat iets enorm hard klappen in MAFS'

05:34
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De nieuwe kandidaten van B&B Vol Liefde stellen zich voor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!