Nicole en Martijn uit Married at first Sight (MAFS) Beeld © RTL

Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: 'Ciao ciao'

17 januari 2023 22:09

Het sprookjeshuwelijk tussen Nicole en Martijn uit 'Married At First Sight' loopt al na een paar dagen uit op een fiasco als de bom barst tijdens hun huwelijksreis. Nicole trekt letterlijk aan de handrem na een keiharde confrontatie in de auto.

"Ik vind het oprecht een mooi mens, maar het past niet bij me. Dat mag toch?"

Aan het begin van de aflevering proberen de twee het nog een kans te geven nadat een gesprek eerder in het programma uitloopt op drama. Tijdens een date in een pittoresk Italiaans dorpje gaat het nog enigszins goed, maar op de terugreis naar het hotel gaat het volledig mis. Nicole voelt zich genoodzaakt om letterlijk aan de handrem te trekken. "Na het dorpje reden we naar huis en toen zei hij out of the blue: 'Het is toch duidelijk: je bent sowieso per definitie niet mijn match. Je kunt toch nog wel even een paar dagen gezellig doen?' Ik was toen al aan het huilen", vertelt Nicole over de ruzie in de auto.

Ze vervolgt: "Toen begon hij zo hard te schreeuwen. Dus ik zei: 'Ik wil niet meer bij jou in de auto zitten. Wil je alsjeblieft stoppen?' Dat wilde hij niet. Daar deed hij heel moeilijk over en hij ging steeds harder schreeuwen. Toen heb ik uiteindelijk op een veilig punt aan de handrem getrokken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-kandidaat Chantal is Team Nicole in MAFS: ‘Dit wordt niks'

Martijn vertelt waarom hij geen match in Nicole ziet. "Wij zijn gewoon verschillend. En dan roept zij iets, dan roep ik iets. Ik heb misschien ook op dat moment dingen gezegd die niet kloppen. Ik vind het een heerlijke meid, ik vind het een prachtig persoon. Alleen, het past gewoon niet bij mij."

Aangekomen in het hotel vertelt het stel samen wat er is gebeurd. Al snel blijkt dat Nicole geen idee heeft wat er aan de hand is. "Ik had het idee dat we een sterke match waren. Ik heb een fantastische huwelijksdag gehad. Ik vond het vanmorgen fantastisch. En nu wordt zonder dat ik weet waarom de stekker eruit getrokken. Ik ben er letterlijk een beetje misselijk van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Huwelijk Martijn en Nicole uit MAFS valt niet meer te redden’

De twee kibbelen wat af en wat volgt is een welles-nietes spel over wie wat wel of niet heeft gezegd over zonnebrandcrème, koud zwembadwater en Eindhoven. Nicole is er helemaal klaar mee en stapt op. "Weet je, ik ga hier weg. Ik heb hier zo geen zin in." Martijn legt uit dat hij op basis van een onderbuikgevoel geen match voelt met zijn kersverse vrouw. "Ik wens jou een hele fijne reis naar huis toe", snauwt Nicole. "Dat vind ik lief, dankjewel schat", reageert Martijn cynisch. "Ik vind het oprecht een mooi mens, maar het past niet bij me. Dat mag toch? Ik vind het lief dat ze me een fijne reis terug wenst. Dat ga ik lekker doen. Ciao ciao."

Teruggetrokken op de slaapkamer, pinkt Nicole een traantje weg. Martijn heeft zijn koffers al gepakt en loopt het hotel uit. Toch probeert matchmaker Patrick van Veen te redden wat er te redden valt. "Ik denk dat het belangrijk is dat ze zich moeten realiseren dat het niet klaar is. Je bent met elkaar getrouwd, zij zitten er samen in. Dus ze zouden er ook samen uit moeten komen, op welke manier dan ook."

Hoe dat afloopt zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4 en Videoland.

De bom barst tussen Martijn en Nicole: 'Ze past niet bij me'

04:54