Nicole Married at First Sight Beeld © Married at First Sight/RTL

Sfeer in MAFS verzuurt verder: 'Martijn probeert gezicht te redden voor tv'

18 januari 2023 22:04

In 'Married at First Sight' is de ruzie tussen Nicole en Martijn inmiddels compleet uit de hand gelopen en trapt Nicole létterlijk op de rem. Toch hoopt gedragsbioloog en 'MAFS'-expert Patrick van Veen nog op een verzoening. Maar of die er ook komt..?

"Hij is gisteren héél erg duidelijk geweest over het feit dat hij absoluut geen enkele match ziet en heel graag naar huis wil"

In het Italiaanse Puglia is inmiddels een nieuwe dag aangebroken, maar de gebeurtenissen van een dag eerder (lees: zwembad-gate) zijn nog niet vergeten of vergeven. Nicole is teleurgesteld in Martijn en voelt zich 'ontzettend alleen'. Volgens de kersverse bruid valt hun huwelijk niet meer te lijmen. "Hij is gisteren héél erg duidelijk geweest over het feit dat hij absoluut geen enkele match ziet en heel graag naar huis wil."

"Ik ben nog steeds flabbergasted en bijzonder gekwetst", gaat Nicole verder. "Ik vraag me nog steeds af wat er nou precies aan de hand is. Wat er ook aan de hand is kan nooit zó groot zijn in één ochtend dat je alles opgeeft. Wat er ook is, is voor mijn idee niet genoeg reden om zo vroeg op te geven in het experiment."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: 'Ciao ciao'

Hoewel Martijn de handdoek zo goed als in de ring heeft gegooid, staat Nicole nog open voor een gesprek met expert Patrick van Veen - die helemaal naar Italië is gekomen om het koppel bij te staan. "Ik vind het allemaal zo oneerlijk", vertelt ze hem. Het ergste vindt Nicole dat ze geen enkele kans heeft gekregen en nog altijd niet snapt waar het mis is gegaan. "Hij probeert zijn gezicht te redden voor tv of iets. Hij wil ineens met mij praten zonder camera, ik weet niet goed wat hij wil."

Martijn uit MAFS spreekt zich uit: 'Zijn geen match'

01:05
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Geen vuurwerk tussen Maarten en Richelle in Married at First Sight'

Martijn vertelt wat later zijn kant van het verhaal. "We zijn op een aantal vlakken best wel verschillend. Dan is dat best hard om uit te spreken." Hoewel hij voelt dat zijn woorden hard aankomen bij Nicole, is hij wel trots op zichzelf voor het uitspreken ervan. "Het is een prachtige vrouw. Vanaf het moment dat ze binnen kwam. Een mooi mens vanbinnen. Alleen sommige mensen… het is mijn gevoel. Ik heb in het begin aangegeven: ik ga geen concessies meer doen. Dus ik vond het knap van mezelf dat ik in het zwembad mijn gevoel aangaf. Van: dat wil ik niet opkroppen, want dan ga ik mezelf een andere rol aangeven. Of inleveren. Dus ik gaf het heel netjes aan. En dat werd slecht ontvangen, zeg maar gerust verkeerd."

Of het ooit nog goed komt tussen Martijn en Nicole? Dinsdag is weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hebben Mick en Daisy van Married at First Sight nog contact met elkaar?

Meer MAFS? Bekijk dan Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker, waarin Aran Bade met voormalig deelnemer Mick terugblikt op zijn eigen avontuur.

Mick van MAFS jaloers op Maarten: ‘Hij neemt wél de regie bij Richelle’

08:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!