Chantal Married at First Sight Beeld © Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker

MAFS-icoon Chantal benaderd voor ander liefdesprogramma

19 januari 2023 10:48

Hoewel haar deelname aan 'Married at First Sight' haar geen 'en ze leefden nog lang en gelukkig' oplevert, blijft Chantal Huf geloven in de liefde. In een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' onthult 'Wenkie' onlangs gevraagd te zijn voor een ander datingprogramma.

"'Dan krijg je weer allemaal ellende over je heen', zeiden ze. Maar daar ben in inmiddels wel aan gewend"

MAFS-Chantal over ruzie Martijn & Nicole: ‘Kan nog goedkomen’

09:54

Chantal is door niemand minder dan de makers van Lang Leve de Liefde benaderd om wederom op zoek te gaan naar haar prins op het witte paard. Ze heeft het zelfs al met haar kinderen en ex overlegd. "Die zeiden: 'Dan krijg je weer allemaal ellende over je heen.' Maar daar ben in inmiddels wel aan gewend", lacht ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: 'Ciao ciao'

Saillant detail: afgelopen november laat Chantal nog aan RTL Boulevard weten een nieuwe liefde te hebben. Als Aran hierover begint, doet Chantal opeens geheimzinnig. "Daar gaan we het niet over hebben" lacht ze mysterieus. "Het is lastig gewoon", geeft ze vervolgens toe als Aran aandringt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Married At First Sight komt er nu Sex At First Sight

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Mick hieronder terug.

Mick van MAFS jaloers op Maarten: ‘Hij neemt wél de regie bij Richelle’

08:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!