Sylvia Geersen De Bachelorette Beeld © Jasper Suyk

Deze mannen strijden om Sylvia's hart in De Bachelorette

19 januari 2023 11:40

Aan het aantal mannen zal het niet liggen. Maar liefst zeventien heren strijden in het prachtige Zuid-Afrika om het hart van Bachelorette Sylvia Geersen (37). Wie van de kandidaten lukt het om Sylvia te veroveren? Tijd om kennis te maken.

"Ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma"

Hoe het avontuur afloopt, mag Sylvia nog niet verklappen. Wel onthulde ze eerder in gesprek met RTL Boulevard al dat er 'heel knappe meedoen' aan haar seizoen van De Bachelorette. "Ik ben er echt ingegaan met het idee: ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma."

Tijdens de opnames is ze regelmatig zenuwachtig. "Ik kan nog best wel onzeker zijn. En als ik iemand leuk vind, kan ik nog wel verlegen zijn. Dan sta je daar met een roos en dan staan er een groot aantal mannen voor je neus en dat is wel heel erg spannend."

Bekijk hieronder nieuwe beelden van De Bachelorette en maak kennis met de mannen:

Sylvia Geersen hint op liefde in De Bachelorette: 'Ik denk dat wij zeker een match hebben'

00:58
De mannen in De Bachelorette
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia Geersen licht tipje van sluier op over Bachelorette-avontuur: 'Hele knappe mannen'

Matthijs - De Bachelorette

Matthijs (29), Amsterdam

Matthijs is na het stoppen van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Matthijs vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Hij is een 'mensenmens'. Hij kijkt wel vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is. Matthijs ziet zijn deelname aan De Bachelorette als een kans om weer de liefde te vinden.

Oscar - De Bachelorette

Oscar (28), Amsterdam

Oscar woont in Amsterdam en werkt in een café op De Wallen. Hij is zeker van zijn zaak en blijft bij zichzelf. Buiten werktijd is Oscar een echte sportfanaat, daarnaast kookt hij graag en gaat hij uit met vrienden. Inmiddels is Oscar drie jaar vrijgezel en dat komt door ingrijpende gebeurtenissen binnen een vorige relatie. Qua uiterlijk is Sylvia zeker Oscars type: haar stralende ogen, glanzende haren en haar algehele verzorgdheid zijn wat hem zo aantrekt.

Donny - De Bachelorette

Donny (34), Zandvoort

De relaxte grappenmaker Donny woont in Zandvoort en is zelfstandig ondernemer in een reparatieservice van een elektrisch scooterbedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag fitnessen, padellen en golfen en is hij ook DJ. Donny is erg beschermend en een echte binnenvetter. Na acht maanden single te zijn geweest staat hij open voor de liefde. Donny zoekt naast romantiek warmte, gezelligheid en een beste vriend binnen een relatie. Hij hoopt aandacht van Sylvia te winnen door een veilig gevoel te creëren. Na de scheiding van zijn ouders heeft hij besloten om bij zijn moeder te gaan wonen. De moeder en zus van Donny staan op nummer één bij hem.

Giancarlo - De Bachelorette

Giancarlo (32), Helmond

Giancarlo is fotograaf en model. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en houdt hij van stedentripjes, daarnaast is hij ook vaak te vinden sportschool. In het verleden heeft Giancarlo een paar relaties gehad, maar door verkeerde keuzes is het helaas niks geworden. Sinds het overlijden van zijn broertje staat hij serieuzer in het leven en maakt hij zich niet druk om de kleine dingen. Giancarlo omschrijft zijn karakter als zacht en lief en hij wil dit graag delen met Sylvia.

Joris - De Bachelorette

Joris (37), Breda

Joris werkt in de toeristische sector en als hij niet werkt is hij graag in zijn appartement in Breda. Hij heeft een relatie van drie jaar gehad en een paar keer gedatet, maar door verschillende leefomstandigheden is het helaas niets geworden. Humor, elkaar begrijpen en dezelfde interesses hebben vindt Joris belangrijk in zijn leven. Hij omschrijft zichzelf als grappig, rustig en avontuurlijk. Joris is geen machoman en zal niet als eerste op een vrouw afstappen.

Melvin - De Bachelorette

Melvin (26), Amsterdam

Melvin is werkzaam als bedrijfsleider bij een supermarkt. Hij noemt zichzelf een leuke en gezellige jongen met veel humor. Daarnaast is hij een luisterend oor voor andere mensen waardoor hij zichzelf weleens vergeet. Familie is erg belangrijk voor Melvin, hij heeft een sterke band met zijn ouders en zijn opa’s en oma’s. Melvin gaat blanco het liefdesavontuur in. Hij vindt dat Sylvia een mooie uitstraling heeft met mooie ogen en daar valt hij op.

Malcolm - De Bachelorette

Malcolm (40), Amsterdam

Malcolm werkt bij een tegelhandel en naast zijn fulltimebaan is hij acteur met kleine rolletjes in commercials en series. Buiten werktijd fotografeert, schrijft en sport hij graag. Malcolm omschrijft zichzelf als een humoristisch, intelligent en behulpzaam persoon. Hij heeft vier relaties gehad en vindt het belangrijk dat je chemie hebt in een relatie en op dezelfde golflengte zit. Ook vindt Malcolm humor zeer belangrijk en moet een vrouw zijn woordgrappen begrijpen. Malcolm heeft zich opgegeven omdat Sylvia zijn type is. Voor de rest heeft hij geen research gedaan, want hij vindt het leuk om in het diepe te worden gegooid.

Jordy - De Bachelorette

Jordy (31), Almere

Jordy werkt fulltime als IT business consultant. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft in het verleden als leidinggevende gewerkt. Buiten werktijd is Jordy vaak te vinden in de sportschool, waar hij vijf à zes keer in de week traint. Jordy vindt Sylvia een mooie vrouw met sprankelende ogen. Hij beschrijft zichzelf als een lief, zorgzaam en sociaal persoon. Jordy vindt goede communicatie en variatie belangrijk binnen een relatie. Hij kijkt ernaar uit om Sylvia te ontmoeten.

Otman - De Bachelorette

Otman (44), Harderwijk

Otman is personal trainer en heeft van zijn werk zijn passie gemaakt. Hij is een ijdele man en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ondanks dat Otman stoer overkomt, helpt hij graag andere mensen en biedt hij een luisterend oor. Hij zoekt een maatje met wie hij alles kan delen. Hij is ervan overtuigd dat liefde bestaat uit dingen met elkaar delen, ook in moeilijke tijden. Otman vindt Sylvia een mooie vrouw en gaat haar naar eigen zeggen verleiden met zijn ogen.

Rick - De Bachelorette

Rick (32), Noordwijk

Rick is zelfstandig fysiotherapeut. Rick is zelfverzekerd en straalt veel energie uit. Hij weet waar hij het over heeft en is innovatief in zijn vak. Ook is hij een echte gentleman en houdt altijd de deur open voor een dame. In totaal heeft Rick acht relaties gehad en deze beëindigd omdat hij zijn roerige verleden nog niet goed had verwerkt. Hij wil niets liever dan samen een ‘imperium’ opbouwen met iemand die eerlijk is en met wie hij alles kan delen. Rick is een man met een missie en visie.

Robert - De Bachelorette

Robert (36), Zuidland

Robert werkt als manager bij een loodgietersbedrijf en volgt daarnaast een deeltijd HBO-opleiding managementtrainingen. In zijn vrije tijd sport hij graag en vindt hij het ook weleens leuk om met vrienden uit te gaan of een festival te bezoeken. Robert omschrijft zichzelf als eerlijk en loyaal, hij heeft zijn hart op de tong. Robert heeft elf jaar lang een relatie gehad en heeft samen met zijn ex een dochtertje van vijf. Hij vindt Sylvia een leuke meid en haar humor trekt hem aan. Daarnaast vindt het belangrijk dat je naast je relatie ook een eigen leven leidt.

Tjeerd - De Bachelorette

Tjeerd (32), Amsterdam

Tjeerd organiseert evenementen en naast het organiseren is hij thuis en op evenementen bezig met het draaien van platen. In zijn vrije tijd gaat hij graag kitesurfen en traint hij in de sportschool. Tjeerd heeft drie relaties gehad, maar omdat het op een gegeven moment niet meer werkte zijn deze beëindigd. Tjeerd omschrijft zichzelf als sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk. Hij zoekt een partner die ondernemend, verzorgd en sportief is. Ook humor vindt hij belangrijk in een relatie.

Tom - De Bachelorette

Tom (27), Gouda

Tom werkt als persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg en doet daarnaast ook wat modellenwerk. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool en is hij wekelijks te vinden bij zijn vrienden om een wijntje te doen. Na een aantal serieuze relaties gehad te hebben, vindt Tom het belangrijk dat je elkaar kan vertrouwen en op elkaar kunt bouwen. Hij zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat en een beetje van gekkigheid houdt. Tom beschrijft zichzelf als een hele sociale, vrolijke en energierijke man. Hij geniet van de kleine dingen in het leven. Tom gaat zonder verwachtingen het liefdesavonduur aan, maar denkt wel dat hij Sylvia rust en stabiliteit kan bieden.

Marlon - De Bachelorette

Marlon (31), Alkmaar

Marlon werkt als autoschade-herstelmonteur en is bezig met de opstart van zijn eigen autobedrijf. Hij is een gezellige, spontane man die wel houdt van een babbeltje. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen, fitnessen en af en toe kickboksen. Verder vindt Marlon het leuk om te borrelen met vrienden. Marlon is in een relatie iemand die gezellig is, vastigheid zoekt en veiligheid kan bieden. Zijn vorige relatie werd een jaar geleden beëindigd. Marlon vindt Sylvia heel erg knap en denkt dat er iets heel moois achter haar ook al zo mooie uiterlijk schuilt.

Stan - De Bachelorette

Stan (26), Amsterdam

Stan heeft zijn eigen onderneming en is daarnaast dj. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en voetballen. Stan is zelfverzekerd en weet goed wat hij wil in het leven. Hiervoor heeft Stan geen vaste relaties gehad, maar staat daar nu wel open voor. Hij wil laten zien aan Sylvia dat hij er alles aan doet om haar voor zich te winnen.

Maarten - De Bachelorette

Maarten (35), Zutphen

Maarten werkt al achttien jaar in de hulpverlening en is drie jaar geleden als zzp'er begonnen. In zijn vrije tijd doet hij aan kickboksen, motorrijden en reizen. Maarten omschrijft zichzelf als sociaal, humoristisch, ambitieus en ondernemend. Hij vindt dat Sylvia mooie blauwe ogen heeft, een leuke uitstraling en dat ze er verzorgd eruitziet. Ook denkt hij dat er meer achter haar schuilt dan dat zij daadwerkelijk laat zien.

Sam - De Bachelorette

Sam (30), Arnhem

Sam is projectmanager bij een hoveniersbedrijf en gaat elke zomer naar Kroatië om als zeilschipper te werken en met gezinnen rond te varen. Hij heeft actieve hobby’s zoals mountainbiken, surfen en zeilen. Sam heeft een positieve mindset en is een echte levensgenieter. Hij heeft een aantal relaties gehad en is op zoek naar liefde. Sam vindt dat Sylvia sprekende ogen heeft en een mooi figuur. Hij vindt het in een relatie belangrijk dat je echt gelukkig wordt van elkaar. Hij wil zowel fysieke aantrekkingskracht vinden in een relatie als een beste maatje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelorette Sylvia Geersen heeft eerste liefde al gevonden

Op donderdag 2 februari De Bachelorette van start bij Videoland.

Flute of Flop: Sylvia Geersen verklapt uitkomst De Bachelorette

06:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!