Beeld © ANP

André Hazes: 'Monique heeft meest geleden onder mijn verslaving'

19 januari 2023 23:07

Monique Westenberg (45) heeft van alle mensen om André Hazes (28) heen het meest geleden onder de drank- en drugsproblemen die hij had. Dat zegt de artiest, die inmiddels nuchter leeft, donderdagavond aan tafel bij 'Jinek'. "Dat durf ik wel te zeggen, ja."

"Ik heb mensen zich heel klein laten voelen"

Ook Djarno Hofland, de neef van André, heeft het zwaar te verduren gehad. "Die heb ik het wel heel moeilijk gemaakt. En wat heel pijnlijk is geweest: ik heb mensen laten denken dat ze gek zijn", zegt hij. Daarbij noemt hij het voorbeeld van zijn relatie met Monique. Dan was ik een avond wezen stappen en was ik stiekem in de keuken aan het gebruiken en zat ik alleen maar naar boven te kijken of een van de twee naar beneden kwam. Als dan een van de twee naar beneden kwam, ging ik snel op de bank liggen. Als zij dan zeiden dat ik gebruikte, zei ik: je bent gek. Ik heb mensen zich heel klein laten voelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes 'voor het eerst nuchter' op tv: 'Van Jellinek naar Jinek'

Monique, de moeder van zijn kind, probeerde jarenlang aan de bel te trekken bij iedereen om de zanger heen, vertelt hij. "Maar ik zag zelf het probleem niet en dacht dat er niks aan de hand was. Nu kan ik wel zeggen dat dat niet zo was." 

André Hazes: 'Ik zag geen uitweg meer'

04:35
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter om erfenis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!