Sytze en Liesbeth in Mr. Frank Visser doet uitspraak Beeld © SBS/screenshot Mr. Frank Visser doet uitspraak 19 januari

Verdrietige aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Het leven is te kort om ruzie te maken'

19 januari 2023 23:02

Kijkers zien donderdagavond een turbulente aflevering van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' in het Friese dorpje Nijehaske. Het lachen vergaat ze alleen wel als ze het verdrietige nieuws aan het einde van de aflevering horen. Daar wordt een belangrijke levensles uit getrokken.

"Dat mensen het zo ver kunnen laten komen"

Geluidsoverlast, privacyschending, vergiftigde coniferen, een stootaangevend schort met een penis erop en een buurman die een hitlergroet doet naar zijn Duitse buurvrouw en haar uitmaakt voor 'nazi': het is een turbulente aflevering vol beschuldigingen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Eddy en Ingrid kunnen het bloed van hun buren Sytze en Liesbeth wel drinken en vice versa.

Waar menig kijker van het programma daar normaal gesproken wel van smult, heeft deze uitzending iets schrijnends. Ingrid is kilo's afgevallen door alle stress. Nog erger: bij Liesbeth is een tumor gevonden. Desondanks zit ze bij de uitspraak van Mr. Frank Visser.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mr. Frank Visser doet boekje open: 'Deelnemers zijn ten einde raad'

Aan het eind van de uitzending wordt medegedeeld dat Liesbeth is overleden. Dat maakt indruk op sommige kijkers. "Het leven is te kort om ruzie te maken", concludeert een kijker over het verdrietige bericht. Een ander pent: "Dat mensen het toch zo ver kunnen laten komen hè." 

Mr. Frank Visser doet uitspraak is op donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de aflevering hier terugkijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Buurtjes liggen twee jaar na mr. Frank Visser nog steeds met elkaar in de clinch

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!