Beeld © Instagram @therealmeribrown/Instagram @mykeltip

Dochter Kody Brown geeft Meri trap na: 'Zíj is vreemdgegaan'

20 januari 2023 12:06

De scheiding van Kody Brown (54) is volgens Meri (52) zijn beslissing. Ondanks haar wil om aan de relatie te werken, weigert Kody om hun huwelijk voort te zetten. Volgens Mykelti (26), de dochter van Kody en Christine (50), heeft hij hier een goede reden voor: tijdens een livesessie op Instagram doet zij opvallende onthullingen.

"Als je vreemdgaat, dan ben jij degene die eerst opgeeft"

Op social media gaat Mykelti verder in op het vreemdgaan-schandaal van Meri in 2015, een gebeurtenis die destijds breed wordt uitgemeten in Sister Wives. Meri ontmoet in die periode iemand online en begint een emotionele relatie met hem. Uiteindelijk komt ze erachter dat ze is 'gecatfisht' en dat de man in kwestie eigenlijk een vrouw is. Ze hebben elkaar nooit ontmoet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizarre contracteisen Kody Brown gelekt: 'Mocht niks zeggen'

Meri beklaagt zich meerdere keren als ze in december hun relatiebreuk aankondigen. Zij vindt het oneerlijk dat Kody op dat moment nog alles op alles wil zetten om de relatie met Christine te laten werken, terwijl hij haar simpelweg laat gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Kody Brown uit ongenoegen over Robyn: 'Ik mag haar niet'

Mykelti ziet dit anders. "Als je vreemdgaat, dan ben jij degene die eerst opgeeft. Het is oneerlijk dat ze boos is geworden op mijn vader, terwijl zij de relatie al veel eerder heeft opgegeven. Zij heeft de handdoek in de ring gegooid en gezegd dat ze er klaar mee was."

Volgens Mykelti ging de relatie verder dan een 'emotionele affaire'. Eén van de kinderen zou Meri namelijk hebben betrapt op telefoonseks. "Natuurlijk is er een verschil tussen een emotionele en fysieke affaire, maar sexting is ook gewoon vreemdgaan. Zíj is vreemdgegaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown van Sister Wives stapt af van polygame relatie na pijnlijke scheidingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!