Maarten en Richelle Married at First Sight Beeld © Married at First Sight/RTL

Déze MAFS-deelnemer deed eerder mee aan Lang Leve de Liefde

21 januari 2023 13:21

In 'Married at First Sight' stapt ze meteen tijdens de eerste ontmoeting het huwelijksbootje in met Remco. In 'Lang Leve de Liefde' brengt ze op de eerste date al meteen 24 uur door met een nog onbekende man. We kunnen dus wel stellen dat Paula wat betreft de liefde het uiterste opzoekt.

Paula, die momenteel te zien is in het nieuwe seizoen van Married at First Sight, doet eerder al mee aan het programma Lang Leve de Liefde - net als Nicole. Daar wordt ze gekoppeld aan de 53-jarige Bert. De aflevering wordt op 4 februari 2021 uitgezonden bij SBS6. 

Paula en Bert in Lang Leve de Liefde
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sfeer in MAFS verzuurt verder: 'Martijn probeert gezicht te redden voor tv'

Hoewel Bert behoorlijk onder de indruk is van Paula, is dat andersom helaas niet het geval. Na één dag samen te hebben gespendeerd, besluit Paula er geen doekjes meer omheen te winden. "Ik vind je echt een gentlemen. Je hebt lekker gekookt voor me. Eigenlijk op alle vlakken gaat het heel goed, maar ik houd toch een beetje afstand. Ik ben bang dat die afstand niet dichterbij kan komen. Ik voel het niet", geeft ze toe.

Ze noemt Bert 'heel erg lief', maar volgens Paula mist hij toch nog een beetje pit. Zal haar MAFS-partner Remco haar wel die pit geven waar ze zo naar verlangt?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-icoon Chantal benaderd voor ander liefdesprogramma

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Mick hieronder terug.

Mick van MAFS dolgelukkig met nieuwe liefde: ‘Nooit gezeik’

08:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!