Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Jasper Suyk/Rob Jacobs

Dit Echte Meisje moet de jungle noodgedwongen verlaten

23 januari 2023 10:32

In de vorige aflevering van 'Echte Meisjes in de Jungle' mogen de Si Deng Babes voor het eerst verblijven in het luxe kamp, wat automatisch betekent dat het andere team in het primitieve kamp slaapt. Daar is de sfeer onrustig tussen Channah Koerten (28) en Michella Kox (43). Er moet zelfs een dokter aan te pas komen. Ook Gaby Blaaser (36) brengt een bezoekje aan de dokter, met grote gevolgen...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"De arts heeft besloten om mij niet nog langer hier te laten"

In het primitieve kamp wordt Michella dankbaar wakker. Ze is die nacht ternauwernood aan de dood ontsnapt, vertelt ze. "Ik had geen pijn, maar alles was bloed." Michella schrikt zo vanwege al het bloed, dat er die nacht nog een dokter komt. "Die heeft me geholpen, want ik had een bloedzuiger (...) Een bloedbad. Ik zweer het. Alles was bloed. Het was net een horrorfilm", vervolgt de realityster, die zich de dag ervoor ook al ziek voelt.

Bij de Si Deng Babes verloopt de ochtend anders. De herverkiezing van de teamcaptains, waar de meiden de avond ervoor voor hebben gestemd, houdt de gemoederen bezig. Uiteindelijk geven Annebel en Channah het stokje door aan Gaby en Lena.

Zij vallen met hun neus in de boter, want als hun team de opdracht wint, worden ze een middagje in de watten gelegd. Maar voor niets komt de zon op en daarom moeten de meiden eerst aan de slag. Het is maar goed dat ze honger hebben, want er staat hen een eetproef te wachten die niet zou misstaan in Expeditie Robinson.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Alle keren dat Lena valt in Echte Meisjes in de Jungle

Waar Diva met gemak levende wormen opeet, walgt Fabiola al bij het idee van de 'poepsoep' die ze voorgeschoteld krijgt. "Het smaak hoe het eruitziet. Vies, smerig en ik eet het nóóit meer", aldus de OnlyFans-ster. Ook de andere meiden van het team krijgen de gerechten niet weg, waarna ze de opdracht verliezen.

Bij Jill komt de uitkomst hard aan. Ze barst in tranen uit als ze eenmaal weer terug is bij het primitieve kamp. "Ik weet echt niet wat er met me gebeurde. Ik werd zo emotioneel terug op het primitieve kamp. Ik voelde me zo shit", vertelt ze de volgende ochtend op camera. "Ik had het zó zwaar."

Spanningen lopen hoog op bij beruchte eetproef

02:35
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog meer chaos in Laos: het escaleert wéér in Echte Meisjes in de Jungle

Ook bij de rest eist de honger en vermoeidheid zijn tol. Het zorgt voor spanningen tussen Annebel en Gaby. Annebel vindt het vervelend dat haar teamgenoten constant zeuren. "Bij mij is het emmertje soms ook vol", klaagt ze.

Tijd om het uit te praten is er niet, want de volgende ochtend kondigt Gaby aan dat ze vanwege 'medische redenen' het programma moet verlaten. Inmiddels is duidelijk waarom: Gaby is zwanger. "Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts", vertelt ze geheimzinnig. "De arts heeft besloten om mij niet nog langer hier te laten."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ex Gaby Blaaser doet boekje open over relatie in Big Brother: 'Was liefde van mijn leven'

Er moeten meer mensen naar huis in de vierde aflevering. Michella en Channah, die bij het verliezende team horen dat iemand weg moet stemmen, willen naar huis. Uiteindelijk krijgt Channah de meeste stemmen. "Ik wilde de eerste dag al naar huis", zegt ze bij het afscheid. "Hartstikke leuk die natuur, maar ik heb er helemaal niks mee. Ik wil gewoon lekker naar mijn kinderen."

Eerder verlaten Esmee en Louisa het programma vanwege een vechtpartij.

Esmee Ipema hoorde arm knakken na vechtpartij in Echte Meisjes in de Jungle

02:05

Echte Meisjes in de Jungle zie je iedere maandag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!