Beeld © Instagram @janellebrown117

Zoon Janelle en Kody Brown uit Sister Wives ondergaat metamorfose

23 januari 2023 14:57

Het lange haar van Gabe (22), de zoon van Kody (54) en Janelle Brown (53), is zijn handelsmerk in 'Sister Wives', maar daar komt nu verandering in. Gabe heeft er de schaar in laten zetten voor het goede doel.

"Ik ben fan van zijn nieuwe, frisse look"

Trotse moeder Janelle kan het niet laten om de metamorfose van haar zoon met haar volgers op Instagram te delen. In een video is te zien dat Gabe in de kappersstoel zit. Zijn lange krullen verdwijnen al snel en het resultaat is een frisse, korte coupe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Kody Brown geeft Meri trap na: 'Zíj is vreemdgegaan'

Janelle is in haar nopjes met het resultaat. 'Gabe besloot dat het tijd was om zijn haren te laten knippen en hij had genoeg om aan een goed doel te doneren', schrijft ze. 'Ik ben fan van zijn nieuwe, frisse look.' Haar volgers zijn het met haar eens, want Gabe kan rekenen op het ene na het andere complimentje. 

Gabe is één van de zes kinderen van Janelle en Kody. Het koppels is sinds eind 2022 niet meer samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn onder vuur vanwege 'fatshamen' andere sister wives

Gabe verbrak eerder al het contact met zijn vader. Dit had met name te maken met de strenge COVID-regels die Kody voor zijn kinderen opstelde, waardoor Gabe bijvoorbeeld zijn vrienden en vriendin niet mocht zien. Toen bleek dat zijn zoons bepaalde regels hadden verbroken, verzocht Kody Janelle om hun zoons uit huis te zetten, iets waar ze geen gehoor aan gaf. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!