Remco Nella MAFS Beeld © Videoland

Remco uit MAFS drijft de spot met kruisverhoor van schoonmoeder

23 januari 2023 14:27

Het 'Married at First Sight'-avontuur van Remco en Paula wordt nu al overschaduwd door schoonmoeder Nella. De moeder van de bruid onderwerpt de bruidegom nog voor het jawoord aan een pittig kruisverhoor. Gelukkig ziet Remco er zelf de lol van in, blijkt uit zijn reactie op social media.

"Ik kon niet kiezen dit weekend"

Bewapend met een vragenlijst stapt Nella in het nieuwe seizoen van MAFS op de toekomstige man van haar dochter af. "Hij moet natuurlijk wel passen in de familie, hè." Daarom stelt ze onder meer de essentiële vraag: "Hou je van patat of pasta?" Remco's antwoord: "Eh, pasta." Nella: "Fout. Fout. Mijn dochter houdt van patat." 

Over dat dilemma maakt Remco nu een geintje op Instagram. In zijn Instagram Stories is te zien dat hij zowel een bak patat als een bord pasta tot zich neemt. 'Ik kon niet kiezen dit weekend', pent hij erbij.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze MAFS-deelnemer deed eerder mee aan Lang Leve de Liefde

Gelukspsycholoog Josje Smeets maakt zich toch een beetje zorgen over de invloed van deze pittige schoonmoeder op het MAFS-koppel: 

Gelukspsycholoog vreest invloed schoonmoeder in Married At First Sight

02:34
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal vond MAFS-huwelijksreis 'strafkamp': 'Wilde naar huis'

Married at First Sight is op dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!