Kopen Zonder Kijken België Beeld © Videoland

Eerste seizoen Kopen Zonder Kijken België in februari op Videoland

28 januari 2023 12:17

Goed nieuws voor kijkers die geen genoeg krijgen van 'Kopen Zonder Kijken'. Het eerste seizoen van de Belgische versie kun je binnenkort bingen bij Videoland. Seizoen 3 en 4 staan er ook al op.

Kopen Zonder Kijken België, dat in België zelf Blind Gekocht heet, heeft hetzelfde format als de Nederlandse versie. Woningzoekers geven de zoektocht naar een koopwoning compleet uit handen. Ze zetten hun handtekening onder het koopcontract van een huis dat ze pas na aankoop zien. Dat kan een verwezenlijkte droom zijn, of toch vies tegenvallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Belgische Kopen Zonder Kijken veel spannender dan de Nederlandse versie

In de Belgische versie gaat presentator Jani Kazaltzis samen met makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans op zoek naar het droomhuis van de kandidaten. Het eerste seizoen wordt nog gepresenteerd door Dina Tersago. Kopen Zonder Kijken België seizoen 1 is vanaf 27 februari te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze steekt de draak met Roos Reedijk uit Kopen Zonder Kijken

In de RTL Boulevard Reality Podcast bespreken Bob Sikkes en Roos Reedijk uit Kopen Zonder Kijken het succes van het programma, de selectieprocedure en de KZK-bingo:

Aflevering 3 RTL Boulevard Reality Podcast: Kopen zonder Kijken

33:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!