Screenshot De Slimste Mens / 23-01-2023 Beeld © MTV / KRO-NCRV

Dekhengst Harrie Snijders duikt op in De Slimste Mens

23 januari 2023 21:04

Harrie Snijders, of wel 'Dekhengst Harrie', en 'De Slimste Mens' is een combinatie die je waarschijnlijk niet zo snel verwacht. Tóch heeft Harrie maandagavond zijn debuut gemaakt in de populairste kennisquiz die Nederland rijk is.

"Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk"

Geen zorgen, Harrie zat niet zélf in de stoel als kandidaat. De bekende realityster was namelijk het onderwerp van een vraag in De Slimste Mens. In de ronde 3-6-9 vroeg Philip Freriks de kandidaten hoe de kandidaat heet die al drie keer meedeed aan Ex on the Beach.

De kandidaten, waaronder Guido Spek, hadden geen idee wat het juiste antwoord was. Ook toen uiteindelijk de naam van Harrie werd genoemd, ging er geen belletje rinkelen. "Ook wel Harrie Snijders, of Harrie de Hengst genoemd", legde Philip nog uit. "Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anniek Pheifer 'zei al paar keer nee' tegen De Slimste Mens

Een kijker van het programma vindt het niet heel smaakvol dat er een vraag over Ex on the Beach terugkomt in de NPO-quiz. 'Een vraag over Ex on the Beach, je zou dan juist punten moeten krijgen als je dat niet weet', briest diegene.

Aniek Pheifer dingt dit seizoen mee voor de titel van slimste mens. Toch heeft de actrice al veel vaker 'nee' gezegd tegen deelname aan de spelshow. In de video hieronder legt ze uit waarom.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Manuel Venderbos eist een VAR in De Slimste Mens

Anniek Pheifer 'zei al paar keer nee' tegen De Slimste Mens

01:07

Een aflevering van De Slimste Mens gemist? Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!