Rachel Hazes en Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen uit kritiek op Rachel Hazes na kroketzaak: 'Trut'

24 januari 2023 11:15

In 'Vandaag Inside' geven de mannen aan tafel geregeld hun ongezouten mening. Ditmaal staan ze stil bij de rechtszaak die Rachel Hazes (52) heeft aangespannen tegen juicekoningin Yvonne Coldeweijer (36).

"Wat een onzin dat je daarvoor naar de rechter stapt"

Maandag heeft de rechter in de zaak tussen Yvonne en Rachel geoordeeld dat de juicekoningin niet langer meer naar Rachel mag verwijzen als 'gecremeerde kroket', zoals Yvonne doet in haar YouTube-video waarin ze beweert dat Rachel een brief van haar zoon André heeft gelekt. 

De heren van Vandaag Inside staan tijdens de uitzending even stil bij dit nieuwtje. Zo wil Wilfred aan Johan duidelijk maken dat hij hem niet mag uitmaken voor deze aangebrande delicatesse. "Want dan kan je een rechtszaak tegen me beginnen", licht Wilfred toe. Johan vindt er het zijne van: "Dan heb je helemaal geen gevoel voor humor en geen incasseringsvermogen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter velt oordeel in 'kroketzaak' tussen Rachel en Yvonne

Johan vindt het vooral belachelijk dat de rechters zich met zulke zaken bezig moeten houden. "Wat een onzin dat je daarvoor naar de rechter stapt. Er liggen zulke pakken proces-verbalen die die mensen nog af moeten werken en dan komt die trut en die gaat naar de rechter daarover." 

Aran Bade vraagt zich af: 'Wat heeft Rachel Hazes nou bereikt met rechtszaak?'

05:36

Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.30 uur te zien bij SBS6. Bekijk de uitzending van gister terug via deze link.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes na uitspraak 'kroketzaak': 'Hoop dat ik voorbeeld ben'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!