Martijn en Nicole uit Married at first Sight Beeld © RTL

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

24 januari 2023 22:01

Nicole en Martijn hebben in 'Married At First Sight' een nieuw dieptepunt bereikt. Hoewel ze elkaar een tweede kans geven, gaat het binnen 24 uur toch weer helemaal mis.

"Op dit moment ben ik serieus woedend"

Martijn en Nicole proberen de strijdbijl te begraven na hun gesprek met expert Patrick. De twee ontbijten samen en hebben een leuke activiteit op de planning staan: karten. Dat is iets waar ze allebei erg veel zin in hebben. Rijinstructeur Nicole zorgt dat het stel veilig bij de kartbaan aankomt. "Ga jij maar rijden", zegt Martijn.

Er lijkt alsof er niks aan de hand is, want de twee hebben de tijd van hun leven. Nicole wint de race, maar Martijn heeft de snelste raceronde. Ze hebben elkaar beloofd dat de winnaar de ander een massage geeft. "Maar wat is nou het belangrijkst?" vraagt Martijn zich af over het feit dat ze allebei op een andere manier hebben gewonnen. "Dat we allebei een massage krijgen", zegt Nicole. "Ik bij jou de bovenkant en jij bij mij de onderkant", grapt Martijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Na het uitje hebben ze een goed gesprek in een strandtent. Martijn heeft een leuke dag gehad. "Dan merk ik dat ik je ook echt leuk vind, maar gewoon als persoon. Je zou echt wel een vriendin van mij kunnen zijn", zegt hij tegen zijn vrouw. Nicole vraagt zich na deze opmerking wel wat af. "Is dat het gevoel waarmee je de avond ingaat: dat we in een friendzone zitten?" Martijn antwoordt: "Ik voel dat wel steeds meer. Ik zit steeds meer te zoeken naar: is dit m'n vrouw voor de toekomst? Ik vind dat wel heel lastig." Ze besluiten dat ze elkaar verder gaan leren kennen. 

Maar dan gaat het helemaal mis tijdens een etentje. Daar zijn de camera's (wederom) niet bij. Nicole is gevlucht naar haar hotelkamer. "Op dit moment ben ik serieus woedend. Hij heeft mij echt heel erg getriggerd. Dat weet hij. Hij weet precies hoe hij mij moet triggeren. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor voor wat er nu gebeurd is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bom barst tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight: 'Ciao ciao'

Nicole legt uit wat er is gebeurd: "Vanavond bij het diner ging het al vrij snel een kant op die ik niet wilde en waar ik op een gegeven moment heel erg klaar mee was, boos over werd en me machteloos voelde, omdat ik daar geen weerwoord over had. Op dat moment heb ik uit machteloosheid wijn in zijn gezicht gegooid. Ik vind het heel rot dat ik dat gedaan heb. Dat is niet zo netjes, maar ik vind zijn acties ook niet zo netjes."

Martijn vertelt meer over het voorval. "Wij kwamen terug van die strandtent en we zitten samen in de auto. En dan kom ik toch weer terug op het woord gevoel, want ik voelde mij onveilig met haar rijstijl. En toen kwam ze daar net weer op terug met: 'Jij vindt dat ik niet goed kan rijden.' En toen zei ik: 'Ik vind inderdaad dat jij niet kunt autorijden. Dat klopt.' Dan voelt ze zich weer aangevallen, kat in het nauw, pakt ze een glas wijn en gooit dat in mijn gezicht. Ik had liever dat ze verbaal aangaf hoe vervelend ze mij vindt. Je gaat niet met glazen wijn gooien. Het was nog een dure wijn ook nog", lacht Martijn. "Het boek Nicole is gesloten."

Hoe dit allemaal afloopt zie je morgen weer in Married At First Sight om 20.30 uur bij RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland. 

Bom barst opnieuw tussen Martijn en Nicole: ‘Boek gesloten’

02:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!