Freddy en Sylvia Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Kankerdiagnose zorgde voor afstand tussen Sylvia en Freddy: 'Niet voor getekend'

27 januari 2023 09:18

Sylvia stapt twee jaar geleden in het 'MAFS'-huwelijksbootje met Freddy. De match blijkt een succes, maar dan krijgt de bruid kanker en wordt het huwelijk ontbonden. In een nieuwe aflevering van 'Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker' vertelt Sylvia nog vaak terug te denken aan het avontuur.

"Ik was meer degene die zei: laten we er maar mee ophouden, want dit heeft geen zin"

"Het is een feestje geweest tot aan nu", vertelt een stralende Sylvia. "Ik heb héél leuke herinneringen met Fred. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad samen. Veel gelachen, dezelfde humor."

Als de camera’s uit hun leven verdwijnen, wil Sylvia verder onderzoeken of het wat kan worden tussen hen, maar dan blijkt ze plots ziek. "We hadden wel zoiets van: we moeten er wel voor werken", legt Sylvia uit. "Maar toen kwam mijn ziekte ertussen en heb ik gezegd: hier heb jij niet voor getekend, om met een zieke vrouw getrouwd te zijn."

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole uit Married At First Sight 'overdonderd' door reacties na veelbewogen huwelijksreis

Hoewel Fred eigenlijk nog geen punt achter het huwelijk wil zetten, wil Sylvia hem niet met een schuldgevoel opzadelen. Daarom gaan de twee alsnog uit elkaar. "Ik was meer degene die zei: laten we er maar mee ophouden, want dit heeft geen zin."

Hoewel er momenteel geen speciaal persoon in haar leven is, zou Sylvia zo weer in het huwelijksbootje stappen. "Alleen weet ik niet of ik geschikt ben voor een fulltime relatie", vertelt ze in de aflevering. Ze ziet zichzelf liever eerst latten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Chantal hieronder terug.

MAFS-Chantal over ruzie Martijn & Nicole: ‘Kan nog goedkomen’

09:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!