Channah Koerten Beeld © ANP

Channah Koerten heeft spijt van exit Echte Meisjes in de Jungle

25 januari 2023 18:28

Channah Koerten baalt dat ze vroegtijdig 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft 'moeten' verlaten. Hoewel de realityster tijdens de opnames nog volledig achter haar vertrek staat, blijkt ze hier achteraf toch spijt van te hebben.

"Zou ik nu gebeld worden om seizoen twee dan sta ik echt vooraan"

In Reality Aftertalk: Echte Meisjes In De Jungle vertelt Channah over haar exit. In de jungle vraagt ze haar teamgenoten haar eruit te stemmen; ze mist haar kinderen en wil zo snel mogelijk naar huis. "Ik heb vanaf dag één gezegd: 'Jongens, stem op mij als er een stemronde komt dan wil ik er gewoon uit'." Maar als de stemronde aanbreekt, is Channah niet meer zo zeker van haar keuze. "Lena keek me nog aan van: weet je het zeker? Op dat moment had ik nog wel even twijfel. Maar ik dacht: misschien komt er hierna nooit een stemronde en zit ik nog een halfjaar hier in de jungle." 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Channah Koerten doet boekje open over relatiestatus met Quentin

Channah baalde van cast Echte Meisjes: ‘Hoopte op Kim Feenstra’

08:10

Na de exit verandert Channah tóch van gedachten, maar dan is het al te laat. "Vanaf dat moment had ik spijt. Toen dacht ik: shit. Ik heb ten eerste mijn team in de steek gelaten, dat vond ik toch wel echt heel erg want je wordt toch iets hechter. Ik vond het fysiek ook helemaal niet zwaar, dus ik had het gewoon af kunnen maken. Ik dacht ook: waar heb ik nou om gezeurd eigenlijk? Maar dat is allemaal achteraf." Eenmaal thuis is de realityster uiteraard blij om haar kindjes weer in haar armen te sluiten. "Ik was echt ontzettend blij om eindelijk mijn kindjes weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Channah Koerten in de war na post 'vanuit jungle': 'Zonder telefoon?'

Hoewel Channah terugblikt op een vreselijk avontuur in de jungle, lijkt ze er nog niet helemaal klaar mee te zijn. "In de jungle dacht ik echt: ik ga nooit meer meedoen en ik snap überhaupt niet dat ik mee ben gegaan. Maar zou ik nu gebeld worden voor seizoen twee dan sta ik echt vooraan." Mocht ze dan opnieuw teamcaptain zijn, dan weet ze wie ze in haar team zou willen. "Dan zou ik toch kiezen voor Kim Feenstra. Ik had namelijk gehoopt dat ze erin zou zitten." Ook Real Housewife Maria Taylor mag zich van de realityster aansluiten bij team Channah. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dít is hoe de geluidsman en Lena's nieuwe vriend haar hart wist te veroveren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!