Maarten en Richelle Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

'Maarten en Richelle moeten langzaam op stoom komen'

29 januari 2023 12:45

De match is er, maar toch ontbreken de gevoelens bij 'Married at First Sight'-stel Maarten en Richelle. Daarom krijgt het kersverse bruidspaar van seksuoloog Eveline Stallaart (41) een toepasselijke opdracht om elkaar te gaan 'voelen'. Als ze dat doen, komt het vast goed, denkt voormalig 'MAFS'-deelneemster Sylvia.

"Misschien laten ze het wel niet zien"

Volgens Sylvia zijn Maarten en Richelle net twee locomotieven die langzaam op stoom komen, waarna ze als een trein gaan. Al kan er ook een heleboel gebeuren als de camera’s uit staan. "Misschien laten ze het wel niet zien, maar hebben ze het wel", aldus Sylvia in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker.

Sylvia van MAFS wil diagnose longkanker leven niet laten beheersen

09:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Married At First Sight komt er nu Sex At First Sight

Ook in Loes en Wichian ziet Sylvia iets waardoor ze denkt dat de match een succes is. "Zij hebben echt de intentie om er wat van te maken", legt ze uit.

Married at First Sight is wekelijks op dinsdag- en woensdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Direct na de aflevering van woensdag komt ook een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker online. Bekijk die met Chantal hieronder terug.

MAFS-Chantal over ruzie Martijn & Nicole: ‘Kan nog goedkomen’

09:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde Remco en Paula spat er niet vanaf in Married At First Sight: 'Stijfjes en koel'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!