One of Us Is Lying Beeld © Nicola Dove/Peacock

Peacock trekt de stekker uit de serie One of Us Is Lying

26 januari 2023 17:17

Er komt geen derde seizoen van de serie 'One of Us Is Lying', die in Nederland te zien is bij Netflix. Streamingdienst Peacock heeft de stekker uit de show getrokken, zo laten ze weten.

Hoewel nog lang niet alle vragen beantwoord zijn na twee seizoenen, heeft Peacock besloten de serie niet te verlengen vanwege tegenvallende kijkcijfers. Dat betekent echter niet dat de serie helemaal niet meer terugkeert. Universal Studio Group, die One of Us Is Lying produceert, heeft laten weten op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen. Misschien wel bij Netflix? 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fraudeur uit Netflix-serie Inventing Anna komt met eigen tv-show

One of Us Is Lying is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karen M. McManus en is sinds 18 februari 2022 te zien bij Netflix. De serie volgt vijf nogal verschillende scholieren van Bayview High die moeten nablijven, maar vervolgens gelinkt worden aan de moord op hun klasgenoot. Hun geheimen houdt ze bij elkaar en er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix maakt de ultieme datingshow met bekende realitysterren

Ook de DC-series Titans en Doom Patrol krijgen geen vervolg meer. Na het huidige vierde seizoen, trekt streamingdienst HBO Max de stekker eruit. Beide series waren de laatste titels van de inmiddels ter ziele gegane streamingdienst DC Universe. HBO nam zowel Titans als Doom Patrol in 2020 over en gaf de series daarna nog twee seizoenen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!