Joost, Gerben, Hilda, Yvon Jaspers, Rob en Robert in 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Voorbereidingen nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw in volle gang

26 januari 2023 17:29

Er is eindelijk meer bekend over het nieuwe seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. KRO-NCRV laat aan RTL Boulevard weten druk bezig te zijn met de voorbereidingen van een nieuw seizoen van de kijkcijferhit.

"Even boeren aan de vrouw helpen"

Wanneer Yvon precies langsgaat bij de boeren om brieven uit te delen is niet bekend. Wel schrijft de presentatrice vandaag op Instagram dat ze voorlopig geen tijd heeft voor haar programma Onze Boerderij. Als een volger vraagt waarom, antwoordt ze dat het eerst tijd is om 'even boeren aan de vrouw te helpen', dus lang zal het niet meer duren.

Trouwe kijkers van Boer zoekt Vrouw moeten het in het nieuwe seizoen wel zonder een vertrouwd 'gezicht' doen. Tommy, de bekende labradoodle van presentatrice Yvon, heeft namelijk zijn meniscus verbrijzeld en moet herstellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Om deze reden ontbreekt de hond van Yvon Jaspers in nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

Niet alleen in Nederland is Boer zoekt Vrouw een hit. De Amerikaanse zender Fox gaat een Amerikaanse versie maken van het datingprogramma. De show heet in de VS Farmer Wants a Wife, net zoals in het Verenigd Koninkrijk en Australië. In de Amerikaanse versie zullen boeren aan bod komen die volgens de makers 'honderden mijlen van hun potentiële Tinder-dates vandaan wonen'. Farmer Wants a Wife is in 2008 al in de VS te zien geweest, maar het programma is toen na slechts één seizoen gecanceld.

Het realityprogramma wordt in 2001 voor het eerst gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. In 2004 wordt de Nederlandse versie gelanceerd met Yvon Jaspers als presentator, die de ene na de andere boer liefdesgeluk bezorgt.

Annette is na latrelatie ingetrokken bij Hans van Boer Zoekt Vrouw

01:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janine wilde stoppen met Boer zoekt Vrouw: 'Ben er zwakker uitgekomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!