The Recruit Beeld © Philippe Bossé/Netflix

The Recruit met Noah Centineo in de hoofdrol krijgt een tweede seizoen

26 januari 2023 20:43

De Netflixserie 'The Recruit' met in de hoofdrol Noah Centineo (26) krijgt definitief een tweede seizoen. Dat heeft de streamingdienst donderdag aangekondigd.

"Ik kijk ernaar uit om te zien wat Alexi Hawley voor ons allemaal in petto heeft"

"Ik weet dat ik namens de hele cast en het executive team bij eOne en Netflix spreek als ik zeg dat we heel blij zijn om terug te keren naar The Recruit voor een tweede seizoen. Ik kijk ernaar uit om te zien wat Alexi Hawley voor ons allemaal in petto heeft”, aldus de acteur, die ook zal terugkeren als uitvoerend producent.

"Ik ben heel blij om weer in de leuke, grappige en actievolte wereld van The Recruit te duiken", vult showrunner en uitvoerend producent Alexi Hawley in de verklaring aan, die ook is gedeeld met Tudum.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflixserie vriendin Cristiano Ronaldo krijgt tweede seizoen

In The Recruit gaat Owen Hendricks (Noah Centineo) aan de slag als advocaat bij de CIA. Hij raakt vrijwel direct verstrikt in een gevaarlijke internationale machtspolitiek. Een voormalige bron dreigt namelijk informatie over haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen. Tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf dat ze beging...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fraudeur uit Netflix-serie Inventing Anna komt met eigen tv-show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!