Jason in Big Brother Beeld © Videoland

Big Brother-kijkers zien bewoner Jason struggelen na 'pestgedrag'

28 januari 2023 13:12

Het zit de kijkers van 'Big Brother' niet lekker dat voornamelijk één bewoner het zwaar te verduren heeft binnen de groep. Kijkers van de livestream zien Jason gisteravond struggelen met zichzelf na 'pestgedrag'.

"Last van m'n eigen gedachten"

Jason ligt al vanaf het begin van het programma niet lekker in de groep. De bewoners vinden hem irritant en dat laten ze merken. Zo is gisteren in de uitzending op tv te zien dat hij wordt afgekat door Chiara en valt Rob tegen hem uit over iets onbenulligs. Vaste kijkers van de livestream zien echter meer: zo wordt Jason buitengesloten en genegeerd. Op Twitter wordt dan ook gesproken van pestgedrag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Gaby Blaaser doet boekje open over relatie in Big Brother: 'Was liefde van mijn leven'

Gisteravond is het helemaal raak als de kijkers van de livestream zien dat Jason een mentaal dieptepunt bereikt. Hij zit alleen buiten in de hot tub en begint tegen zichzelf te praten. "Angst om eruit te gaan: geen last van. Gewoon last van m'n eigen gedachten en het gemis van thuis. Het spel kan ik makkelijk aan, alleen dit zit in mijn hoofd", vertelt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers te spreken over dít nieuwe element in Big Brother

Op Twitter klimt men massaal in de pen om Jason te steunen. 'Het doet me zo pijn dat je tegen jezelf praat omdat niemand anders het met je doet', schrijft iemand. 'Arme Jason denkt nu dat niemand hem leuk vindt en daarom mega buitengesloten wordt en omdat hij denkt dat er iets mis is met hem.' Een ding is duidelijk: online wordt Jason enorm gesteund. 'Vond het wel sneu toen ik Jason alleen zag zitten. Lijkt me voor niemand de bedoeling!'

Big Brother zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Op zaterdag is de liveshow om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Bij Videoland kijk je 24/7 naar de bewoners via de livestream. 

De ex van Gaby Blaaser, Danny, doet ook mee aan het programma. Hij heeft in de realityshow uitspraken gedaan over Gaby. Hoe zij daarop reageert, zie je in de video hieronder. 

Zwangere Gaby Blaaser reageert op uitspraken ex-liefje uit Big Brother

00:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!