Rian Gerritsen Beeld © ANP

Luizenmoeder-actrice Rian Gerritsen maakt opwachting in GTST

30 januari 2023 14:38

De cast van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt binnenkort vergezeld door nog een nieuw gezicht. Alhoewel, nieuw... Veel kijkers kennen de actrice al. Het is Rian Gerritsen (51), onder meer bekend van 'De Luizenmoeder'.

Rian Gerritsen speelt Gabrielle Rensema. Wie GTST via Videoland kijkt, ziet vandaag in de vooruitblik dat ze haar opwachting in Meerdijk maakt. Iets wat Rian stiekem ook al op Instagram heeft gedeeld (zie hieronder). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tamara Brinkman belooft 'spannende hereniging' tussen Saskia en Julian in GTST

De actrice maakt haar debuut in de aflevering van 7 februari op RTL 4. Op 6 februari is ze in de vooruitblik van de volgende aflevering dus al kort te zien. Rian is niet het enige nieuwe gezicht in Meerdijk. Ook acteurs Thijs Boermans en Tyeppe Troost spelen sinds kort in Neerlands langstlopende serie.

Op basis van haar rollen in De Luizenmoeder en Five Live, zou je verwachten dat Rian ook in GTST een typerende rol met een komische noot toebedeeld krijgt. Benieuwd wat Gabrielle precies voor het soapdorp in petto heeft? GTST is van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST maakt Ludo Sanders de Matthijs van Nieuwkerk van Meerdijk

Tienerzwangerschappen, een stilgeboorte, Parkinson, borstkanker en een angstcultuur: de verhaallijnen in GTST worden steeds realistischer en actueler:

Verhaallijnen GTST steeds heftiger en realistischer: ‘Gaat over het leven van ons allemaal’

04:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!