Saul (29) is de tweede kandidaat van Winter Vol Liefde

30 januari 2023 19:10

Is skiën, sleetje rijden of snowboarden helemaal jouw ding? En ben je ook nog eens vrijgezel én klaar voor een nieuwe liefde? Dan heb je geluk: RTL komt met het nieuwe programma 'Winter Vol Liefde', waarin Nederlandse single ondernemers in wintergebieden op zoek gaan naar liefdesgeluk.

De tweede kandidaat die zich voorstelt is de 29-jarige Saul, die een makelaarsbedrijf in Zwitserland runt. In de video hieronder zie je meer informatie over hem.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Benjamin uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Ik zoek een levensgenieter'

Saul uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Mijn moeder gaf me op'

01:00

Winter Vol Liefde wordt gemaakt door de makers van Boer zoekt Vrouw en B&B Vol Liefde en is dit najaar op tv te zien. In dit programma worden singles gevolgd die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in het buitenland. Als ski-leraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, die ze graag willen delen met een partner. Eerder heeft Benjamin zich al voorgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Na B&B nu ook Winter Vol Liefde: dit is de eerste deelnemer

Word jij een beetje warmer van Saul? Meld je dan aan via deze website. Ook kun je je hier aanmelden als ondernemer in het buitenland die wel wat liefde kan gebruiken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!